Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• user26

senior tag

válasz Watson25 #5775 üzenetére

Szia!
    A forrásaim szerint ez a verzió, amiről írsz: MIUI V14.0.8.0.TKHCNXM, ami 2023 októberéri frissítés. @ingbrzy és csapata decemberben minden rendszerüket újra feltöltötte egy úgy nevezett injektor "beillesztésével", hogy a Play Integritytás megfelelő legyen, egyéb piszkálás nélkül. A PI viszont mindig ahogy a google dolgozó munkába áll "elromlik", ezért @ingbrzy -k ezt küldön (injektort) .apk -ba is megcsinálták, és csak azt kell letölteni, és vele frissíteni, ami a rendszerben van. Így tovább működik a dolog. Ha használsz root -t, és benne olyan modult, vagy modulokat amik a PI -t "hívatottak" orvosolni, akkor az nem jó, a te esetedben, mert ami a rendszerbe van integrálva injektor és a "külön" fel tett pi modul, root segítségével ütik egymást. Helyből nem fog jó lenni. Root segítségével csak úgy működik, ha az injtert eltávolítod, a Xiaomi.eu oldalán van róla cikk, most nem másolom be. Illetve nekem kicsit ami furcsa, hogy a Xiaomi.eu oldalon, az utolsó stabil kiadás: xiaomi.eu_ALIOTH_OS1.0.6.0.TKHCNXM_13 (2024.06.18), de ezt gyors keresés alapján tettem meg.

Ohh, azt hiszem értem, de tévedhetek! Nálad még MIUI v14 van, ami ma már ősréginek nevezhező, amíg én HyperOS 1.0 -t találtam meg. A régi MIUI 14 verziók a neten elérhetőek, de nincs "feljavítva"...

Új hozzászólás Aktív témák