Hirdetés
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
válasz
Watson25 #5775 üzenetére
Szia!
A forrásaim szerint ez a verzió, amiről írsz: MIUI V14.0.8.0.TKHCNXM, ami 2023 októberéri frissítés. @ingbrzy és csapata decemberben minden rendszerüket újra feltöltötte egy úgy nevezett injektor "beillesztésével", hogy a Play Integritytás megfelelő legyen, egyéb piszkálás nélkül. A PI viszont mindig ahogy a google dolgozó munkába áll "elromlik", ezért @ingbrzy -k ezt küldön (injektort) .apk -ba is megcsinálták, és csak azt kell letölteni, és vele frissíteni, ami a rendszerben van. Így tovább működik a dolog. Ha használsz root -t, és benne olyan modult, vagy modulokat amik a PI -t "hívatottak" orvosolni, akkor az nem jó, a te esetedben, mert ami a rendszerbe van integrálva injektor és a "külön" fel tett pi modul, root segítségével ütik egymást. Helyből nem fog jó lenni. Root segítségével csak úgy működik, ha az injtert eltávolítod, a Xiaomi.eu oldalán van róla cikk, most nem másolom be. Illetve nekem kicsit ami furcsa, hogy a Xiaomi.eu oldalon, az utolsó stabil kiadás: xiaomi.eu_ALIOTH_OS1.0.6.0.TKHCNXM_13 (2024.06.18), de ezt gyors keresés alapján tettem meg.
Ohh, azt hiszem értem, de tévedhetek! Nálad még MIUI v14 van, ami ma már ősréginek nevezhező, amíg én HyperOS 1.0 -t találtam meg. A régi MIUI 14 verziók a neten elérhetőek, de nincs "feljavítva"...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest