- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple asztali gépek
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoos
őstag
Logikusnak tűnt, hogy hálózaton, direkten játssza le a médiákat. Minek transzkódoljon, ha a világ legjobb minőségében tud adni? Az a telefonra kell, nem a házimozihoz.
A kis mede8er-t szeretem, mert tényleg mindent tud amit kell, csak UI-ban olyan mint egy tamagocsi. Iletve semmi másra nem jó, csak mozizni. Se játék, se appok, se semmi. De mozizni azt nagyon tud.
Tökjónak tűnt, hogy az ATV4 Plexképes. De ez a transzkódolás... A Kodit is feltettem, de az meg annyi betegséggel van tele...
Teljesen el vagyok keseredve. Az ATV UI-t és szolgáltatásokat keresem, mede8er mozi minőséggel.
Esetleg a NAS és az ATV közé egy dedikált PLEX server? van ilyen HW?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest