Új hozzászólás Aktív témák
-
skoos
őstag
Logikusnak tűnt, hogy hálózaton, direkten játssza le a médiákat. Minek transzkódoljon, ha a világ legjobb minőségében tud adni? Az a telefonra kell, nem a házimozihoz.
A kis mede8er-t szeretem, mert tényleg mindent tud amit kell, csak UI-ban olyan mint egy tamagocsi. Iletve semmi másra nem jó, csak mozizni. Se játék, se appok, se semmi. De mozizni azt nagyon tud.
Tökjónak tűnt, hogy az ATV4 Plexképes. De ez a transzkódolás... A Kodit is feltettem, de az meg annyi betegséggel van tele...
Teljesen el vagyok keseredve. Az ATV UI-t és szolgáltatásokat keresem, mede8er mozi minőséggel.
Esetleg a NAS és az ATV közé egy dedikált PLEX server? van ilyen HW?
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest