Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSlow
senior tag
Nos újabb fejlemény: átkötöttem a mi box-ot egy másik tv-re, ott hibátlanul működik a plex.
Egyik tv sem fiatal, amin nem megy az egy philips, amin megy az egy toshiba.
Elképzelni sem tudom hogy mi lehet a probléma. -
xb12x
tag
Nem igazán látom még ennek az értelmét. OK, nem kell otthoni szerver és a fileok mentése is megoldott. De a felhőtárhely ára évi 30k/1TB felett van. Ennyiért 2TB-s USB vinyót lehet kapni, örökre. Max ha egyébként is felhőbe mentesz képeket, akkor a felhő Plex-en keresztül meg tudod nézni.
-
ToniSlow
senior tag
válasz
sugarforce #892 üzenetére
Szia!
Megpróbáltam az xml-es trükköt de sajnos nem segített.
A hang normál ütemben megy, de a kép gyors, vagy pár másodperc után megakad a kép és a hang megy tovább.Gondolom a Plex Media Server log-ot kell megnézem, de ott milyen bejegyzések után kutassak?
-
sugarforce
addikt
Jelenleg nem. Irj requestet a plex forumba a fejlesztoknek, hogy implemenaljanak ilyen funkciot bele, bar nem tudom honnan szedi ossze az elozeteseket a plex szerver. Szerintem hasonlo elven mukodik mint a tvdb s agent, ha ott van fent magyar info es a beallitasaid azt kerik, akkor azt fogja bedobni. Valami ilyesmi request kene a fejlesztoknek.
-
Henrico
tag
Van arra mód, hogy magyar nyelvű előzetest szúrjon be a Plex?
-
fravik
tag
Szia!
A Samsung UE48H6400 tv nem Android operációs rendszert használ, szóval a Google Play felejtős...
Menj a Smart Hub-ba (kapcsolón ugyanez a gomb), majd Kiemelt, ezután a zöld színű SAMSUNG APPS lehetőséget válaszd.
Ha bejutottál a SAMSUNG APPS-ba, akkor a Legnépszerűbb alkalmazások (alul) között megtalálod a PLEX-et.
Telepítsd, társítsd az accountodhoz (plex.tv/pin egy böngészőben és a tv-n megjelenő kódot megadod) és már tudod is használni.Ez a TV tökéletesen alkalmas helyi hálózaton (megfelelő wifi router esetén) akár wifin keresztüli Direct Play lejátszásra transzkódolás nélkül.
A családnál otthon 2 szobával arrébb már azért érezhető a wifi gyengesége, ilyenkor kicsit akadozhat a dolog Direct Play esetén, szóval itt már transzkódra állítottam a TV-t, de az én szerverem külföldön van és bőven van rajta elég nafta a transzkódoláshoz, így ez nem para. -
sugarforce
addikt
válasz
ToniSlow #889 üzenetére
Nagyon sok esetben hasznos dolog a plex szerver logjat megnezni, mert ott reszletesen leirja, hogy miert ranszkodol(ha transzkodol), vagy barmi egyeb hiba eseten amit nem tudsz behatarolni.
Egyebkent a miboxnal mar tobben is panaszkodtak erre, igazabol a feljebb irt kis trukk lehet segit. -
xb12x
tag
Abban az esetben lehet továbbra is hálózati probléma, ha a smart view wifi direct-et használ és a pc-d közel van a tv-hez.
A routered 5ghz-ét egy fal is haza tudja vágni. Nálam a tl-wr1043nd csak 2,4 ghz-n ad, 5 letiltva, tableten mérve wifi analyzerrel rosszabbak az értékeim a tv mellett mint neked és megy a full hd, 3d-t soha sem próbáltam. -
ToniSlow
senior tag
válasz
sugarforce #883 üzenetére
Szia!
Ez nem androidos tv, hanem egy Mi Box 3, egy android tv [link].
Próbálkoztam több beállítással, sajnos egyik sem hozott eredményt, a plex app-ban nem jó a lejátszás. Elcsúszik a kép meg a hang, megakad stb stb. Ahogy írtam is, ha vlc-vel, vagy kodi-van játszom le úgy hibátlan, így nem tudok másra gondolni mint hogy az alkalmazással van valami probléma.
A lassú hálózat azért nem játszik, mert akkor az utóbb említett két alkalmazásban sem lenne jó a lejátszás.
De ha esetleg akad még ötlet akkor természetesen vevő vagyok rá.
-
Muad_
csendes tag
-
sugarforce
addikt
Mivel a tvd nem androidos, mar bocs de be is b.szna ha tudnal google playrol leszedni programot. A tvd samsung smarthubos, van fent rajta samsung apps vagy valami ilyesmi nevu program, azon belul vannak a letoltheto programok. Igy google playrol biztos nem szedhettel le a tvre programot. Ez nem garantalja hogy nincs halozati problemad. A mobilvinyos lehatszas meg vegkepp nem cafol ra semmirem Viszont azert mar itt paran leirtunk par dolgot hogy mit probalj meg, te makacsul ragaszkodsz a problemahoz es a sajat fejed utan mesz. Nyilvan ugy oldod meg a problemat ahogy akarod, de erdemes lenne a korabban leirt dolgokat megnezni, tobb kapaszkodot mutatna, mint az irrelevans dolgok tesztelgetese. Igy azert eleg nehez segiteni.
-
raverke
tag
Köszönöm a tippeket. Kicsit tesztelgettem.
A TV-ről megnyitva a share-t ugyan olyan, mintha a Plex app-on keresztül próbáltam volna...Teljesen nézhetetlen.
Ezen a "SMART" Samsung UE48H6400-as TV-n nem sikerült megtalálnom, hogy hogyan szedhetek le rá APP-ot. Nincsen Google Play. Ha meg megnyitom rajta a böngészőben a Google play-t, akkor minden androidos eszközömre letölthetek programokat, CSAK a TV-re nem!!! Holott régebben ez működött, hiszen így szedtem le annak idején a PLEX-et is.
Ami tuti: Nem a wifi-vel van a baj!
A Samsung Smart view-t leszedtem a PC-re és átjátszottam a legnagyobb sávszélességet igénylő 3D FULL HD filmet. Akadásmentesen lejátszotta! Tehát valószínű, hogy a PLEX-el van valami gubanc. (Egyébként is vannak bajok, mert indításkor sokszor nem tud kapcsolódni a plex media szerverhez, de a share-t látja...)
Sajnos persze ez nem megoldás hogy minden filmnél a PC-hez rohangálok és egy programból átjátszom a filmeket a TV-re. (Egyébként is szörnyű a tallózás benne)
Természetesen ha mobil vinyót kötök rá, onnan is akadásmentesen lejátszik mindent.
Szóval most vakarom a fejem, hogy mit állítsak a Plex-en, hogy jól menjen a lejátszás.
-
sugarforce
addikt
A wifi csillapitas, vagy jelszint semmit nem jelent sebessegben. Jo nyilvan ez igy nem teljesen igaz, de attol mert ha nagyon alacsony a terero akkor nagy savszelesseget nem fogsz elerni, viszont a te esetedben huaba van magas terero, ha valamelyik eszkoz nem kepes magas savszelessegre valami miatt. Probald ki amiket korabban irtam.
Tonislow, xb12x: sajnos ujabb tvknel egyre jobban bekorlatozza az api hozzaferest a gyarto, a plex nem minden esetben tud direct playt, sokszor meg dlna n keresztul is szorakozik. Milyen modell?
-
ToniSlow
senior tag
Gondolom a direct play-t, és a direct stream-et kliens oldalon kell kikapcsolnom.
Amúgy probáltam kodi-val is, azzal is teljes jó, ugyanúgy szépen megy mint vlc-vel.
Az a vicces, hogy egy a router-től távolabb lévő xbox 360-al simán megy minden reszelés nélkül ami ráadásul csak 2,4Ghz-en csatlakozik fel és a plex kliens sincs túlbonyolítva kb. 1.0 a verzója.
Eléggé bosszant a dolog. -
xb12x
tag
válasz
ToniSlow #876 üzenetére
Az baj. Szerintem ez hálózat, a vlc jól kezeli, a plex kliens nem. Sokan panaszkodnak a bufferelésre direct play-nél. Nálam is néha csak fekete képernyő van hanggal vagy el sem indul a film, sima stop/play és után pedig már semmi baja.
Esetleg kapcsold ki a direct stream-et és direct play-t, vagy a local quality legyen valami alap 2,0 Mbps 720p. Ha így megy akkor biztosan hálózat.
-
ToniSlow
senior tag
Szia!
Settings, advanced, player, direct stream - pipa
Settings, advanced, player, direct play - AutoEzeket megnéztem, így is vannak beállítva.
Video, quality over wifi - Original
nekem ilyen nincs, a vido beállításoknál remote meg local quality van
Display information overlay - pipa
ha ezt beállítom, és elindítom a filmet, akkor kiírja a felbontást és azt hogy direct play, majd eltűnik a kiírás. -
xb12x
tag
válasz
ToniSlow #874 üzenetére
Ezeket a kliensen:
Settings, advanced, player, direct stream - pipa
Settings, advanced, player, direct play - Auto
Video, quality over wifi - OriginalUtána filmet elindít
Fogaskerék
Display information overlay - pipa
Bal sarokban ha marad a transcode akkor valszeg a szerver gyenge, de a kliensed nem ismeri a media kódolását -
ToniSlow
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha van valakinek ötlete a problémám megoldására.
Vásároltam egy mi box 3-at, beüzemeltem, plexet feltelepítettem, társítottam az account-omhoz, minden szép és jó csak hogy akadozik a lejátszás.
UPC Connectbox-om van, a plex szerver a notebookomon. Ami még érdekes, hogy ha vlc-ben játszom le a filmeket ott teljesen jó. -
dezs520
senior tag
A fő gépen tepítettem,az a gond,hogy írja van frissítés,de mikor rámegyek hogy telepítése,akkor írja ki ezt.
A log fájlt délután bemásolom,nem érték hozzá,nekem az katyvasz...
Újra telepítést még nem próbáltam...A win frissítések még elvileg jók...
Először automatikusan próbálom a frissítést.akkor írja ezt,meg hogy hopsz,valami hiba történt,próbálja manuálisan,letöltöm,és ugyan ez az eredmény. -
xb12x
tag
Nálam ugyan ez a felállás, ilyen router, távolság, fal, a szerver még gyengébb is, de nincs gondom full hd-val. Viszont Sony tv-t használok, a kliens szerint transzkódolás nélkül. Azt nem írtad, de feltételezem hogy a szervered dróton van és nem wifis. A tv saját, gyári beépített lejátszóján kellene megnézni hogy ott megy-e, plexet mint dlna szervert elvileg látja az is Ha igen akkor nem hálózat gond van.
-
apezka
aktív tag
Új telepítés vagy csak frissítés?
Nekem ubuntu-n fut, de gondolom nem lehet komolyabb a windows-os verzió telepítése a sokásos "Tovább-tovább-OK-Befejezés"-nél...
A windows frissítések fenn vannak? Log fájl-ban mit ír? Helyi gépen próbálod telepíteni, vagy remote-ban "automatikusan"? Kicsit több infó kellene... -
dezs520
senior tag
Sziasztok,tud valaki segíteni,hogy miért nem jó?
-
sugarforce
addikt
Plexnel soha sem a lejatszo eszkoz transzkodol, hanem a szerver. Megkene nezni, hogy lejatszas alatt mit ir ki a webes feluleten a most jatszottnal a plex, ha kozvetlen lejatszast ir, akkor halozati problema lesz 100%. Persze ha transzkodol, attol meg mindog lehet halozati gond is. Amugy mikor tv, milyen modell? A lejatszott mkv milyen savszelessegu? A tvk ben a wifi sokszor nem eleg, hogy egy rendes, nagyobb savszelessegu filmet atvigyen, ezert kellene megnezni legalabb lejatszas alatt mit ir ki a weves felulet, utana kabellel kiprobalni ha tovabbra is problema van.
-
törölt tag
És a tv valamint a pc is le van fúrva a betonba? Ha nem akkor azért egy teszt erejéig talán megoldható lehet. Itt sajnos nincs ilyen golden standard, meg kéne nézni hogy tutibiztos hogy csak és kizárólag a hálózat a ludas.
Mielőtt veszel egy wifi ap-t drágáért és kiderül hogy a tv kliense nem kezeli a konténert vagy formátumot vagy bitrátát vagy akármit
-
raverke
tag
válasz
sugarforce #861 üzenetére
Gondolom ilyenkor a TV transzkódol, ezért is kérdeztem hogy hogyan érdemes beállítani a PC-n a PLEX-et, hogy megfelelő legyen a TV-n.
Kábellel nem tudom kipróbálni. Messze van a TV, 8-10 méterre és a másik szobában, egy vastag fallal elválasztva. Szóval max átfúrni tudnám a falat valahol, de az is necces, mert ahol fúrni kéne, ott egy bazi nagy szekrény van felfúrva a falra.
-
raverke
tag
Sziasztok!
Némi segítséget kérnék a beállításokhoz.
Samsung 3D LED TV-n használom a PLEX-et, de a FULL HD és 3D FULL HD filmeknél elhal, megáll a kép, és percekig csak tölt.
Egy Intel Core i5-4690 3.5GHz -en 8 Gb ram-al fut a media szerver a PC-men és egy ősrégi TP-Link tl-wr1043nd routeren játszom át a TV-re WIFI-n. ( 1 vastag falon keresztük,kb 8-10 méterre)
Milyen beállításokkal érdemes próbálkozni? Jelenleg deafult-on van, semmit nem változtatam a beállításokon.
Esetleg egy megfelelő router-t is ajánlhatnátok, ami jobban bírja ezt a távot és környezetet, 2,4 Ghz-es elég, nem kell az 5 Ghz
Előre is köszönöm!
-
sugarforce
addikt
Akkor az van, amit mondtam, hogy nincs meg valamiért az accout-szerver összerendelés. Lehet érdemes lenne plex fórumon utána nézni a problémának. Annyi próbát megérne a dolog, ha a barátnőd accountjával be tudsz lépni és látja is a szervert, akkor hívd meg a saját accountod barátként és oszd meg a teljes tartalmat vele.
-
sugarforce
addikt
nem
(#853) Petyyyyy : A polex elbír a DTS és az MA hangsávokkal is, minden a lejátszódtól függ, illetve, hogy mennyire tudták aimplementálni a lejátszó hardver apiját a programba.
(#854) Chosy: Nekem úgy tűnik, mintha az account nem látna rá a saját hozzárendelt szerverére. Minden külső elérés rendben van? Végső esetben telepítsd újra a plexet, úgy hogy uninstall után kitörlöd az általa létrehozott mappát.
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok urak!
Egy beszámolót már elolvastam a progiról, de választ nem találtam. Arra lennék kíváncsi hogyan boldogul a rendszer a DTS és MA hangsávokkal?
Tételezzük fel, hogy minden adott a hibátlan lejátszáshoz (hálózat, hw, stb) - kérdés, hogy ilyenkor ugyanazt a bitfolyamot kapom-e vissza a böngészőmben/lMPCHC-men/PowerDVD-men nézve a filmet?
-
tl-x
addikt
válasz
sugarforce #851 üzenetére
Plex ingyenes verziója nem csinálhat ilyen korlátozást?
-
Gyurma_13
aktív tag
Sziasztok,
Valaki tud dobni egy linket, hogy a plex előfizetést hol tudom lemondani. Már nem használtam rég óta, és most hirtelen nem találom...
Ui.: Oké, megvan.
-
ERPY
őstag
Samsung tévén volna egy kis problémám, hogy a frissen telepített plexben (2.007) nincs a főmenüben előnézeti kép sem a filmeknek, sem a sorozatoknak, sem más egyébnek. Mikor 2 sávban mutatja, hogy mi lett letöltve utoljára, és hogy miket néztem utoljára, sorozatoknál hogy hol tartok. Eddig az előző plexben mutatta, most meg tök üres a kép jobb oldala. Ha bemegyek mondjuk a sorozatokba, ott már mutatja a borítókat, mennek is a filmek, sorozatok. Van erre megoldás? Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
tl-x
addikt
Sziasztok. Playstation 4-el használom a Plexet. Eddig nem volt vele gond, mostanában viszont időnként filmnézés közben felvillan a lejátszási sáv mintha megnyomtam volna egy gombot. Mitől lehet?
-
interstate76
addikt
válasz
sugarforce #842 üzenetére
Ok, köszi, továbbítom az infót.
-
sugarforce
addikt
válasz
interstate76 #841 üzenetére
A szerver a lejátszó tudását nézi, ott nézd meg a beállításokat.
-
interstate76
addikt
válasz
sugarforce #840 üzenetére
Ha a lejátszó oldal tud külön feliratot kezelni, akkor a szerveren nem kell állítani semmit, hogy ne égesse rá a feliratot a filmre?
-
sugarforce
addikt
válasz
interstate76 #839 üzenetére
Ez a tvje tudasatol fugg. Ott kellene megnezni a beallitasokat.
-
interstate76
addikt
Eladtam az eddig használt NAS520-asomat, amin az új tulaja is PMS-t fog futtatni és felmerült egy kérdés: hogy/hol kell beállítani, hogy a Plex ne égesse rá a feliratot a filmre, ezzel transzkódolásra kényszerítve a CPU-t, hanem csak mellé tegye? Nálam a végpontokon történt a feliratkezelés, de a mostani tulajnál nincs(enek) külön médiaplayer(ek), hanem a TV-n szeretné lejátszani a filmeket, külső eszköz nélkül, de felirattal együtt, szóval a szervernek kellene megoldania a dolgot.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Most próbálgatom a plexet. Van itt olyanra lehetőség, hogy az filmek amik több részből állnak azt gyűjteménybe soroljam?
-
bozsozso
őstag
válasz
sugarforce #826 üzenetére
Köszi ez a link megvan és fel is telepítettem, de könyvtárat nem tudok választani. Vagyis ki tudom választani csak amikor a könyvtár hozzáadása gombra megyek akkor "A változások mentése nem sikerült" üzenetet kapom.Úgy néz ki megvan.
-
bul07
nagyúr
Próbáltam úgy is hogy csak egy maradt
Most próbáltam egészen 2016 jul verzióig de nem javult meg , majd sütik törlése, mindent
És végül az volt a megoldás hogy töröltem a mappát biztonság kedvéért egy betűt még beletettem és újra felvettem
És kipróbáltam két filmet betettem, szinkronizáltam megjelent, majd töröltem szinkronizáltam eltűntNem tudom mi lehetett a gond e most mintha jól működne
-
xb12x
tag
Az összes file-t kitörölted egy adott médiatípushoz tartozó felcsatolt mappából? Akkor csinál ilyet, mert nem tudja hogy csak pl hálózati meghajtót nem tud ideiglenesen elérni, ezért nem törli a saját médiatárából. A megoldás hogy ne legyen teljesen üres a könyvtár szerkesztésénél lévő mappa, talán 1 kis txt is elég.
-
bul07
nagyúr
válasz
justice84 #828 üzenetére
Mindegyiken végigmentem
De továbbra is a listában vannak
"Empty trash automatically after every scan" is be volt kapcsolva
Sőt kipróbáltam hogy az egész mappát ahol a fájlok vannak kiürítem és úgy frissítek rá, de semmi nem törlődött
Lehet vissza kellene tennem egy régebbi verziót mert akkor még jó volt
-
justice84
aktív tag
Próbáld ki ezt Library Actions
Additional Global Library Actions rész Clean Bundles - Csomagok tisztítása, Empty Trash - Hulladék ürétéseEsetleg kapcsold be a Szerver - Könyvtár résznél a "Empty trash automatically after every scan"-t
-
bul07
nagyúr
Van egy kis gondom
A töröl fájlok miért nem törlődnek a listából?
Kitörlöm, kukából is, nyomok frissítést a plexbe de nem tűnik el a listából a törölt
Nem régen csinálja lehet egy frissítés okozza nem tudom
Kézi törlést meg nem találtam
-
sugarforce
addikt
válasz
gyuribácsi88 #824 üzenetére
plex szerveren be van kapcsolva a dlna? bár gondolom igen.
(#823) bozsozso : itt van link
-
szpali
addikt
válasz
gyuribácsi88 #824 üzenetére
Én nagy hirtelen rádugnék egy Chromecast-ot a 6030-as TV-re
-
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy pc-n futtatom a plex szervert, na most van samsung f6400-as tv, ezen a plex app-al hibátlanul kommunikál a tv, semmi gond.
Viszont van egy samsung 6030-as tv (ez nem smart), de ugye látja a plex szervert, viszont a fájlok 90%-ra (mkv film) azt írja hogy nem támogatott formátum. Viszont a servioo-n szerverern keresztül lejátszódnak ezek a filmek (csak azt nem szeretem meg nem is akarom használni) hiba nélkül.
Kérdés, mit kell beállítanom a plex szervernél, hogy a másik samsung tv is lejátssza rendesen a filmeket, és ne írja azt majdnem az összesre hogy "nem támogatott fájlformátum".
-
szpali
addikt
válasz
bozsozso #821 üzenetére
A serveren, a környvtár szerkesztésénél be lehet állítani, hogy milyen adatbázisokból szedje az infókat.
Én az alap "kikölcsönzött" mappa neveket használom, de ha mappa nélkül van csak magában az mkv fájl, úgy is megtalálja.
A sorozatokat meg mappa/s01, s02... elrendezésben tárolom. -
bozsozso
őstag
Hát ez nagyon király! Ezzel szenvedek a kodival, hogy nem tudom korlátozni a tartalom elérést közös adatbázis használattal. Ugyanazon a kliensen pedig át tudok jelentkezni más felhasználóval igaz és akkor mehet más elérés is.
Valamint nem tudom milyen adatbázisból szedi a film címeket tartalmakat, de milyen nyelvű címmel érdemes tárolni a filmeket magyar is mehet vagy inkább angol? Na még egy a könyvtár vagy a fájl címre keres?
-
szpali
addikt
válasz
bozsozso #819 üzenetére
Hali!
Ha jól emlékszem, Androidra fizetős volt a kliens, de az is lehet, hogy csak alkalmazáson belül vásároltam... Már nem emlékszem.
A media server ingyenes, nem szükséges hozzá Plex Pass sem, tökéletesen működik a free accounttal.A gyerekek felé a mesék megosztását úgy tudod legegyszerűbben megoldani, hogy létrehozol nekik egy fiókot, amit a serveren a felhasználók kezelésénél meghívsz barátnak és bepipálod, hogy csak a mese mappához férjenek hozzá.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Most próbálok ismerkedni a plex-el. Több kérdés is felmerült bennem. A szerver és kliens program ingyenes? Kliensben lehetnek biztosítani eszköznek vagy felhasználónak külön elérhetőséget biztosítani? Gondolok itt olyanra, hogy az egyik eszközt a gyerekek használják ott csak a meséket tudják nézni(külön könyvtárban vannak a mesék). Vagy esetleg külön felhasználóként kell a bejelentkezés és ahhoz köthető a tartalom?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
encory
tag
válasz
sugarforce #817 üzenetére
ez egy Archer C7, szoval nem fos cucc, a NAS-on meg csak filmek vannak semmi szemelyes ezert is raktam DMZ-be, de akkor emgprobalom majd port forwarddal megcsinalni
-
sugarforce
addikt
Én a dmzből azonnal kivenném a nas-t, gyakorlatilag kintvan a neten az egész. A port forwardot kellene rendesen beállítani a routeren és működnie kell. Nem a dmz a megoldás, pláne nem egy nasnál, amin gondolom nem csak filmek vannak, hanem saját személyes fájlok is. Milyen router? 32400-as portot kell továbbítani. Emellett ha dhcp osztja az ip-t, akkor érdemes rögzíteni mac alapján, hogy mit kapjon mindig.
(#813) lacapaca2000: Hát az lg-re írt app elég tré fájl támogatás terén, sokszor olyat is kódol, amit a tv önmagába lejátszana. Amúgy a tv-n kell állítani a beállításokban, de nem feltétlen fog működni.
-
xb12x
tag
válasz
lacapaca2000 #813 üzenetére
Általában app-ban, LG-t nem ismerem. De ilyet szerveren nem is lehet állítani.
-
encory
tag
Hello,
Istennek se tudom beallitani, hogy externalbol elerheto legyen a plexem. Routeren DMZ-be van a NAS-om, ezen fut a plex server, UPnP is be van kapcsolva. Van valakinek barmilyen otlete tapasztalata mi elhet a gond? Esetleg felkene vennem virtualis serverkent es manualisan engedelyeznem a portot?
Udv,
enc -
lacapaca2000
csendes tag
Ha a media tartalmat hálózaton kívülről akarom elérni egy LG tv-n futó appról, akkor azt hogy ne legyen kódolás a szerveren kell beállítani vagy az appban?
-
sugarforce
addikt
-
xb12x
tag
de úgy ám! ez benne is van legalul az összehasonlító linkben. viszont hiába veszed meg csak az appot, a sync és a képfeltöltés nem fog működni benne. de csak nézésre elég az egyszeri, talán max ezer Ft.
-
törölt tag
Meg abban, hogy az appot se kell külön megvenni hozzá pl telefonra vagy droidos boxra. Bár csak azért nem igazán érdemes előfizetni az egyszeri kiadás helyett.
Ill nem úgy volt, hogy anélkül nem tudod olyan szabadon állítani a usereket és a kontent hozzáférési jogosultságokat? Ebben -se- vagyok up to date,
nálam egy user van, nálunk az asszony tölti a poreszt -
xb12x
tag
Nálam Sony tv-re megy hálozaton belül. Be van állítva az Original quality, direct stream és direct play, de így is néha el van tévedve azzal kapcsolatban hogy mit tud a kliens. Pl avi konténert átkodolja, ill a DTS hangot is. De ezzel még a kép még érintetlen marad és a processzort csak minimálisan használja.
-
xb12x
tag
válasz
lacapaca2000 #806 üzenetére
Teljes összehasonlítás
Inkább csak kisebb feature-ök. Igazi értelmét én csak a mobil készülékre való szinkronizálásnak látom, illetve az automatikus képfeltötésnek. -
lacapaca2000
csendes tag
Azt meg tudjátok mondani, hogy mire jó a PLEX PASS milyen előnyei vannak?
-
justice84
aktív tag
Az úgy más hogy mit szeretnél
,de a lejátszótól is függ nagyban.
Nálam csak egy E6750 dolgozik azért van levéve ,de egyébként is transzkódol (külső hálóra) LG tv-re és Xboxra is SD tartalomnál is a kis feltöltési sebesség miattAmit még észrevettem hogy az könyvtárak frissítése nincs bekapcsolva nálad.
Update my library periodically
Library update interval :15 perc szerintem túl sok gondolom 15 percenként nem töltődik le új médiádÉn ezeket használom:
Update my library automatically (ha változik valami a hozzáadott mappákban frissít)
Run a partial scan when changes are detected (ha manuálisan teszem mellé a feliratot vagy átnevezem stb frissít)
Update my library periodically meg kivan kapcsolva. -
devil-k
nagyúr
válasz
interstate76 #800 üzenetére
Küldő oldal: 500/22
Fogadó oldal: 500/100(#802) xb12x és justice84
Köszönöm!(#801) justice84
Mindenképp azt szeretném, hogy érintetlen maradjon a kép, ne történjen átkódolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest