- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz0k3e_
aktív tag
Sztem gyakorlatilag is 0W-ot fogyaszt, nem csak látszólag, ha ügyesen csinálták. Egy ilyen relészerű dologra gondoltam. A kondiban tárolt energia épp annyira lenne elég, hogy behúzza a relét, aztán utána már úgyis jön a tápfesz. Ilyen off-line ATX szerű megoldás. És akkor kikapcs közbe meg fizikailag nincs kontaktus a hálózattal, a kapcsolás pillanatáig pedig nem fogyaszt semmi, csak a kondi szivárgási árama.
-
rebugra
aktív tag
EZ mekkora ötlet!!
-
-XadAnuX+
őstag
Ha ez működik akkor nem is olyan rossz, sőt nagyon hasznos lehet.
-
szuper-t
őstag
most nézem az én monitorom is tudja ezt.
Xperc tétlenség után fényerő csökkentés vagy kikapcsolás(standby)
milyen szuper dolog ez filmezés közben...a legjobb résznél szidni a gyártót. -
Male
nagyúr
Persze, nem teljes mértékben alternatíva... egyrészt mert a gomb szétmegy, másrészt mert sokat kapcsolgatni biztos nem előnyös.
marcee: Ez az időzítő nekem nagyon nem jött be... pont olyan, mint a CD/DVD... mindig épp a legrosszabbkor áll le/kapcsol ki. Akkor már inkább egy ilyen fényerő-csökkentő dolog, de nem automatán, hanem érintő gombbal
Translator: Ha jól tudom az egy kondit tölt fel, amíg megy, és utána az szolgáltatja az áramot a standbyhoz... szóval azzal aztán semmit nem spórolsz, csak látszólag.
-
szuper-t
őstag
és hol van a fényerő mérő szenzor?
/azzal nem lehetne energiát megtakarítani a neont leváltják ledekre??
jah bocs akk nem lenne ami meghibásodna. -
Translator
tag
A Siemens zérówattos megoldása miért nem terjed el ilyenkor?
-
marcee
addikt
Az egyik Iiyama Vison Master Pro 454-esem egyszer lekapcsolás közben durrant/villant egy nagyot és az örök vadászmezőkre távozott. Az tényleg sokat volt kapcsolgatva. Én azóta nem kapcsolgatok, 5 percre állítom az üres képernyővédőt és 7-re a monitorkikapcsolást a rendszerben. Remélem így bírja még egy ideig majd, de tény, hogy egy ilyen szenzorral sokat spórolhatnék.
-
FRENK1988
veterán
kicsit koppintás az Eizo-tól
-
törölt tag
nekem meg halál fölösleg lenne. ha mosdóba megyek akkor csak kikapcs, ha tovább maradok akkor alá nyúlok és bellenővel áramtalanítom és kész. ez már annyira refleg hogy néha a laptopon is megnyomnám a kijelzőt ha leteszem. kicsit oda kéne figyelni ezekre szerintem.
-
marcee
addikt
Hu, ez nálam nagyon hatékony lehetne! Látástól hunyásig be van kapcsolva a monitor, de elég sokszor kell elmozdulnom előle.
-
Xirtam
veterán
Nekem tetszik a megjelenése!De ez a felhasználó figyelés gagyiság!
-
_Oscar
tag
Nagyon jó. A következő lépés az lesz, hogy a monitor szól a gépen csendben kuksoló vírusoknak: Srácok a gazdi kiment rötyire, tiétek a pálya, lehet garázdálkodni! Amikor visszaér a tulaj, akkor meg szépen elkussolnak. Észre sem veszed, hogy a háttérben egy halom vírus fut.
-
Jhonny06
veterán
Sajnos elég csúnya.
-
Végül is a kockáknak is ki kell menniük néha a természetbe, ha az hívja őket. De ez a kikapcsolgatós, fényerő levevős megoldás még mindig nem sokat ér, ha valaki a filmeket is néz a monitorán.
-
törölt tag
Ezt pár hónapja az Eizo is elsütötte, csak ott egy idő után készenlétbe ment a monitor, ami elég volt a Gold minősítéshez. A véleményem azóta sem változott.
-
Stiky
senior tag
"ami készenléti módban 0,8, kikapcsolt állapotban pedig 1,5 watt alá csökken" - Wtf?!
Konnektorból kihúzva meg 2-őt?!A szenzor hatékonyságára kíváncsi lennék.
-
Psych0
őstag
Készenléti módban kevesebbet eszik, mint kikapcsolva???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó energiatakarékossági célból érzékelővel szereli fel új monitorait, így a most bemutatott 225B-t is.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- FÓLIÁS LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync / 4ms
- SAMSUNG (LS32BG750NUXEN ) 4K NEO-QLED GAMER , HAJLITOTT! AKCIÓ!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest