Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Nem akarok nagyon beledödörészni, de ezzel meghagyod a lehetőséget, hogy megint elbeszéljetek egymás mellett. Jobb elibé menni a dolgoknak.
domez! Így tudod elérni a beállításokat: [link] Egyébként egy pirosan virító matrica figyelmeztet erre a dobozon! Nálam semmit sem rontott s semmit sem javított a helyzeten, stabil volt a net amíg használtam.
-------------------
Mindenkitől kérdezem, azaz attól a pár embertől aki néha ide jár, hogy valaki vállalkozna-e XBMC tesztelésére HD filmekkel, hálózaton keresztüli lejátszással? Talán találtam megoldást arra a problémára, amivel azalatt a pár nap alatt küzdöttem, még nálam volt egy ilyen.
Elméletben megoldást jelenthet az, ha a hardveres dekódolású XBMC telepítése s első futtatása után az xbmc mappájába bemásolunk egy advancedsettings.xml file-t ez csak elmélet, jó lenne tudni gyakorlatban segít-e, akkor lehet ismét begyűjtenék egy ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest