- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- ASUS notebook topic
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Jó ez a LG csak a HDMI amit hiányoltam.
-
sanzi89
addikt
Most is csak felvételről láttam az adást, de nagyon jó volt.
Egyébként meg kíváncsian várom a Ph TV stúdiót.
u.i.: Ha már említetted, a két IPS-es LG monitor bemutatására látsz némi esélyt?
-
pheke
tag
A kontrasztarányt rosszul mondtam bocs. Csak a Skype Extension for Firefox (amit már egyszer átkokkal teleszórva letiltottam) szépen kiemelte, mint telefonszámot és úgy kissé nehéz volt olvasni
Szerinte ez 10000000:1 egy telefonszám! Köszi!
JA! Fontos, hogy kábelekkel elkényeztet minket az LG. Ezt csak azért írom, mert nem szokványos még egy komolyabb TV mellé sem rendes HDMI-t pakolni, az E90 mellé pedig kapunk HDMI, VGA (D-sub) és DVI kábelt is.
Ennyi...
Jaj de édes! A Skype Extension for Firefox szerint itt, ebben a hozzászólásban is telefonszám a kontrasztarány
Megölöm!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
LG képcsöves moncsi 1,5 év alatt rotty, gariszervíz aztán gari vége után ~1 hónappal megint bedobta a törölközőt
Azóta Samsung monitorom van a mostani lassan 4 éve kopp-kopp minden klafa
Pheke! Egy májsórum beágyazást tegyél pls. a cikkbe, köszi.
-
Misi 007
őstag
Az LG-től nagyobb monitorra nem telik?
Ezek meg vannak áldva a 22-23"-al... -
plus44
veterán
Félek megnézni az árát...nem is fogom, hadd reménykedjek.
Narasim: értelmező kéziszótár...mindkét forma, jelesül jöttök és jösztök elfogadott és használatos a magyar nyelvben, nincs megkötés, hogy melyik "jobb" és/vagy helyesebb...
-
"jöttök?"
kérdezd meg a zőccségest! -
Rival
aktív tag
De azért a Lucky felvétele óta eltelt kb. 15 év...
Amúgy persze, oké, mindenki a saját tapasztalatai alapján alakítja ki, mi jó, mi nem. Több termékük minőségbeli hiányosságai, valamint a pofátlan ügyfélkezelés miatt nekem pl. a Sony nagyon nem jött be (legalábbis a kommersz kategóriában), más pedig arra esküszik...
Ízlések és pofonok.
-
Piftuka
veterán
Tény, hogy nem kevés korrekt minőségű cikk kikerült az LG "műhelyéből".
Ugyanakkor nehéz feledni, hogy a cég a kifejezetten rossz minőségű műszaki cikkeiről ismert GOLDSTAR céggel azonos.
Dolgoztam az IT kereskedelemben, amikor a "névcsere" megtörtént, s nem felejtem el, hogy akkoriban az LG talán az összes többi piaci szereplőnél többet költött marketingre, és a "brand" felépítésére.
Nem véletlen ám az, hogy már akkoriban is olyan sok háztartás volt és van most is tele LG gyártmányú készülékekkel.
A 90'-es évek vége felé, ahogyan szokták mondani "a csapból is az LG folyt".
Én fentiek miatt mindig szkepticizmussal fogadom a termékeit. Persze ha sok szavahihető ember, elfogultság nélkül azt mondja egy adott termékére, hogy jó, akkor elhiszem.
Ettől függetlenül nem bánom, hogy van számos más gyártó által nyújtott alternatíva is a legtöbb termékkategóriában, így nem kell azon aggódnom, hogy egy "Goldstar" minőségű terméket vásárolok-e, avagy sem.
Ez a PH! TV számomra még új. Valaki legyen szíves világosítson fel, hogyan tudom megnézni!
-
BalaNce87
addikt
Very nice
-
Rival
aktív tag
Tény, hogy ha monitor, akkor Samsungot választanék, de úgy esett, hogy rengeteg dolog a lakásban LG: a képcsöves tévé, videó, hűtőszekrény, porszívó, hálószobai LCD tévé, külső DVD író. Az a helyzet, hogy némelyik 10 év körüli is megvan.
Eleddig ezzel a márkával nem volt semmi problémánk, teszik a dolgukat. Amilyen az én formám (az általam vásárolt és kiválasztott kütyük 80%-a elsőre nem működik, vagy egy éven belül tönkremegy) az LG, mint márka jól teljesít.
Samsung a monitorom, ez is már régi, szeretem. De pl. a Samsung Galaxy S-emben két héten belül megadta magát a töltőelektronika, Xoro DVD lejátszóm még az első garis csere után is tönkrement egy éven belül, kb. 10 éve az aprólékosan kiválasztott Sony képcsöves tévé képének két oldala belilult még garis csere után is (nem beszélve az eljárásról, amit a Sony Centerben kaptam, ebből kifolyólag a büdös életben soha nem veszek Sony-t, azóta is tartom magam hozzá). De volt általam választott Conceptronic médialejátszó, amelyiknek bemelegedés után egyszerűen ki-be kapcsolt a HDMI kimenete, kenyérsütő, amelyik nem működött elsőre, JVC videó, amelyik távirányítója nem stimmelt, Siemens telefon, amelyik többszöri garis szoftverfrissítés után is csak fagyogatott, és még számtalan más cucc, amelyekre már nem is emlékszem.
Az a helyzet, hogy eddig LG cuccal nem volt baj, nálam a top 3 márkák között van...
-
M107
addikt
Szép de kár hogy Lg.
Azt hiszem ennyi elég is talán még sok is.
E-hulladék -
FishAir
senior tag
A tortakést vízbe szokták mártogatni. Jó műsor lesz ez a mai.
-
Borisz76
nagyúr
Az esti vacsora után egy kis nasi......jó lesz
-
Szab02
aktív tag
Torta is legyen bekészítve
-
Solten
őstag
Jobb mint az Air...
-
Xirtam
veterán
Naná!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Mostantól mindig kéznél lesz a zsúron az eszköz, amivel felszeletelhetjük a tortát. Ehhez mindössze egy 7,2 mm „vastag” Full HD LG monitorra lesz szükségünk.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest