- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashzoli
aktív tag
Áh már megint ez az érzés...EZ KELL
-
daninet
veterán
Irodákba néha a négy izzós 3XXX lumenes projektorok is kevesek, ugyanis a dzsentölmen bizniszmen nem fog senkinek sötétben prezentálni, a délutáni kávé után mikor besüt a nap annál inkább... Ez egy játékszer azoknak, akiknek sok pénze van semmi más.
-
pheke
tag
válasz
freestailo #5 üzenetére
Hi!
Megvolt a plafonmozi tegnap este, de most már értem miért nem terjedt el. Igen könnyű belealudni a mozizásba, ha még a fülcimpádat sem kell mozdítani, hogy álomba szenderülj. Amúgy jó móka volt és pár perc után megszoktam, hogy nem a szokásos testhelyzetben fetrengek a tévé előtt
-
Tigerclaw
nagyúr
Talán az éven megjelennek az első natív 720p-s picoprojektorok is.
-
Vicoo
senior tag
Csak nekem tűnik úgy hogy a Philips demo alatt néha megakadt, meg a másik 1080p alatt is?
-
freestailo
őstag
Megvolt a plafonra vetítős projekt Pheke?
-
törölt tag
ezzel a 30 lumennel kb. 1 méterről napfogyatkozással jó irodába, vagy egyáltalán bármilyen prezentációra.
tényleg kb. a sátorban vagy teraszon bohóckodni nyaraláskor... megnézni a képeket, esetleg valami sportközvetítést, vagy valami töltelékfilmet, ha esik.
mondanám minden másra parasztvakítás, de ezzel a lumenszámmal még olyat sem fog villanni... -
Nem rossz kis szerkezet ez, tényleg el lehet képzelni neki több felhasználási területet.
Pheke, olyan perverz ötletek nekem nem jutnak eszembe, hogy sátor oldalára, de az ágyból plafonra dolog engem is érdekel, ilyen konstellációban
Kíváncsiak vagyunk a Főnök véleményére, kérlek vázold majd holnap. -
Tigerclaw
nagyúr
Kíváncsi vagyok rá, de nem várok sokat. Ez otthoni használatra az alacsony felbontás miatt nem igazán jó. Kis irodákba prezentációra viszont jó lehet, vagy tartalék projektornak, főleg hogy gondolom olcsó.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Tetszik a cucc! Délután megnézzük
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Futás, futópályák
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 25
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest