Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
PistiSan #2735 üzenetére
Letöltéskor nem néztem/nem láttam/nem is érdekelt, milyen a kódolás vagy formátum, csak a lehetőleg jó képminőség/felbontás érdekelt, mert minden elindult egyből, kivéve a valódi 4k videók, mert azt nem eszi meg, de felismeri és kiír valami hibaüzenetet, de ezt megértem, nem várom el tőle. ( A valós 4k klipeket vígan viszi az MPC-HC a szgépen.)
A legutóbb lementett kupacból a belinkelt két klip fektette csak meg a lejátszót, de beletelt fél órámba, míg rájöttem, hogy nem a lejátszó/firmware (illetve de igen....) és nem a pendrive a ludas, hanem a fájl kódolása, mert mint írtam, átkódolás után viszi mindkettőt, az eredetijétől meg lefagy. A gyári firm visszalép kezdőoldalra, ott fagy le, a mókoltak play után sima fekete vagy sötétzöld képernyővel állnak be merevre és onnan csak OFF....
Az MPC-HC simán viszi mindkét letöltött eredetit, amitől fagyott.Én a tecsőről nem a lejátszóval töltök le, csak lejátszásra használom, hanem a YTD-vel, nem tudom, ennek van-e bármi jelentősége...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy újabb Egreat lejátszó a PH!TV-ben!
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest