Hirdetés
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
válasz
Blindness
üzenetére
Ebben a topikban a tied az első arrogáns hozzászólás.
Semmilyen érvet nem láttam az álláspontod mellett, csupán egy szánalmas, antiszemita fröcsögést.
Nem látom, ki milyen vitában maradt alul. A Te hozzászólásodig csak véleményeket olvastam, mely nem volt senkire nézve sértő. Majd megjelentél Te a 128-as IQ hányadosoddal, és kultúrát emberhez méltatlan stílusban nyilatkoztál.
Az én IQ-m 145, de valahogy nem jutott eszembe soha erre verni. Ezen felül egy 80-as IQ-val rendelkező egyéntől sem várnék niggerezést.Furcsa egyébként, hogy az emberek milyen szélsőségesen reagálnak az övékétől eltérő véleményekre. Sóhaj...
Szélsőségesen... Ki is reagál szélsőségesen? Talán megérné kifizetni azt a tesztet, mert erős kételyeim vannak a 128-at illetően. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Blindness
üzenetére
Sehol nem maradtam alul a vitában, legfeljebb te láttad így, dehát a reakciód egyáltalán nem meglepő, nyilván rosszul esett, hogy többen is kicsit nevetségesnek találták a megjegyzéseidet.

Te beszélsz nekem "alacsony színvonalú arrogáns üzenet"-ről? Olvasd már el még egyszer, mit írtál:
"Undorító porfészek helyek ezek, mondhatnám a "sztereotipikus nigger viselkedés" helyszínei, szebben megfogalmazva azok számára, akik ezt sértőnek találják: a buta, egyszerű, mosott agyú, fogyasztói nyugati szokások elfogadása és felvétele ez. Twitter ugyanilyen szinten mozog, a vázolt - három sornál hosszabb szövegek elolvasására nem képes - retardált társadalom blogjának feleltethető meg."
Congratulations! Pont így beszél egy intelligens ember!
Ezek valóban igazán komoly érvek. 
Aktív témák
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Light Phone 3 (gomb hibával)
- Asus Rog Ergo gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő