Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
attkagyerek #28 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyen hibát anno de írj a mobilarénás fő témába. Ott írnak mostanába aksi hibát. Én már váltottam A86-ra szóval A68-al nem nagyon foglalkozok.
-
pepetech
őstag
Mint a cikk is írja az első verzió számot:
Version WWE V11.8.3.3 őt kell letöltened kicsomagolnod majd a telefon gyökerébe másolni. Ez mindent le fog apritani a telefonról szóval ami kell azt mentsd le. Sőt érdemes gyári visszaállítást csinálni. Ha felment ez a verzió akkor nyugodtan felrakhatod a legrisebbet is. A lényeg hogy wwe legyen. A weboldalon van dátum is írva a fw mellé szóval tuti a legfrissebbet fogod felrakni. Egyébként ha felmásoltad a letöltött fájlt akkor a telo jelzi a frissités automatán. Egyébként az asus oldalán a firmware alatt van olyan hogy manual na ott magyar leírások is vannak. Elrontani nem tudod. Maxx rosz helyre másolod a fájlt és nem fogja érzékelni a telo. De a lényeg az a wwe kiadás. -
pepetech
őstag
válasz
Monalisa26 #6 üzenetére
Csak együtt működik. Hisz a telefon a lelke. Abba van a proci a ram illetve minden program ami csak kell. Ez benne a jó, mert ha 2 külön eszköz lenne szinkronizálni kellene mindent plusz másolgatni. De itt ezt nem kell csinálni.
-
pepetech
őstag
Folyamatosan frissül a leírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest