Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Akciókamerák
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
válasz
kakuk.tamas #26 üzenetére
Szerintem mint minden amcsi vállaltnál a nővekedési ütem számít. Valahol volt egy cikk, hogy havonta 3-5 millió új felhasználóval kalkulált az fb, ez kezd bedölni, elfogyni, ezért kell az új piac.
A másik dolog meg szerintem az, hogy mivel elég sok jó orosz és kínai programozó van, elöbb-utobb csinálnának valami hasonló szolgáltatást, ami évek után az fb fejére is nöhetne, pláne egy ekkora piacon mint Kína. Ennek mennek elé, inkább alább adnak az elveikből, de bebiztositják magukat. Az MS is ezt csinálta kisebb nagyobb sikerekkel.
Amúgy meg valljuk be öszintén, egy bizonyos szintű etikai, tartalmi szűrő nem árt sem az fb-nek sem más oldalnak, persze nem kell túlzásokba esni és átesni a ló másik oldalára.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kiszivárgott információk szerint a világ legnagyobb közösségi oldala bármit megtenne azért, hogy a világ legnagyobb piacára még időben visszatérhessen.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest