Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rontó80
csendes tag
-
rontó80
csendes tag
Köszi.
Újra indítottam mindent, a telót és az órát is és amit javasoltál azt is megtettem. Jelenleg működik, jönnek az üzik.
Még egy kérdés, valami javaslatotok volna, házilag miből lehetne képernyővédő fóliát csinálni?
Valamint aki használt már gyárit, meg tudná mondani, hogy ragyaszóval tapad vagy csak simán, mivel szerintem polikarbonát az óra felszíne és ha ragasztót alkalmaznak akkor később, azt nehéz eltávolítani.Köszi
-
rontó80
csendes tag
Sziasztok!
Nagy örömömre kaptam a páromtól Én is egy Pebble Jet Black órát, most ismerkedünk, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Viszont volna egy kérdésem, amikor megjött az óra frissült 2.81 FW-re, az androidos app pedig 2.2-es volt, telefonom egy Asus Zenfone 5 4.4.2 android verzióval. Semmi probléma nem volt párosultak rendesen, jöttek az értesítések (sms, hívás, email, tapatalk, stb..)
Tegnap jelen fórum hatására, feltettem a leírtak alapján a beta valtozatokat (2.9 FW, 2.3 ) telefon nem változott. Az értesítések közül viszont csak az smst kapom, az email, tapatalk nem jön.Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest