Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Androidos fejegységek
- HP notebook topic
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az első gondolatom az volt (meg a második is), hogy kifogytak a peranyagból. Most kénytelenek valamit fejleszteni, hogy a következő 10-15 évre megint legyen mivel pereskedni.
Tudom, hogy ez valamennyire demagógia, de szerintem azt a mocskot, amit magukra kentek, már a savas eső sem mossa le róluk! -
vndlczndr
tag
"Szóval lehet, hogy kifizeted a fejlesztés költségét, aztán még utána pereskedhetsz a Rambusszal. Ezzel szemben ha egyből licencelsz, akkor ha a Rambus technológiája máséra hasonlít, azért a Rambus fog fizetni és nem te.
Rambus előéletét ismerve alacsonyabb kockázat, ha tőle licencelsz..."
Azért valljuk be, ez egészen parádés üzleti taktika a Rambus részéről -
borg25
senior tag
Azért még mindig ott van, hogy kifejleszted, sikerrel jársz, a fejlesztésed roppant mód hasonlítani fog a Rambus technológiájára. Aztán nem biztos, hogy tudsz majd azzal érvelni, hogy dehát az azonos problémára azonos választ lehet adni. (Ugye az AMD ezzel érvelt, hogy nem másolta az intel 486 CPU-ját.)
Szóval lehet, hogy kifizeted a fejlesztés költségét, aztán még utána pereskedhetsz a Rambusszal. Ezzel szemben ha egyből licencelsz, akkor ha a Rambus technológiája máséra hasonlít, azért a Rambus fog fizetni és nem te.
Rambus előéletét ismerve alacsonyabb kockázat, ha tőle licencelsz... -
Hiftu
senior tag
A cím elolvasása után arra gondoltam, hogy furcsa egy patent trollt dolgozni látni.
A cikk elolvasása után gondoltam ez beírom a fórumba.
Az első bejegyzés elolvasása után gondoltam +1 - et adok.
A többi elolvasása után úgy érzem, hogy többet erről nem is lehet mondani.
God Job Everybody! -
MeszesKPT
őstag
Khm... nem éppen makulátlan a cég előélete.
-
cheatergs
senior tag
A Rambustól licencelni bármit a kockázatosabb.
-
Reggie0
félisten
"...hiszen a chiptervezők számára talán egyszerűbb szimplán licencelni a Rambus megoldását, mint saját implementációt fejleszteni. Utóbbi ráadásul kockázatos is, hiszen nem lehet előre tudni, hogy jól fog működni."
Pont annyira kockazatos, mint a Rambusnak fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- sziku69: Szólánc.
- Steam topic
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- E-roller topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest