Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Gaming notebook topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Cyberpunk #88 üzenetére
Én már pont fordítva vagyok!
Jó story? Játszhatóság? Játékélmény? Mi az?
Nálam sajnos már a játékélmény = a grafikával. Kivéve stratégia.
Na de tényleg, túl sok újat nem tudnak már felhozni. Bár állítólag 1-2 mai játék megpróbálja ezt. Csak pár évvel ezelőttiekkel játszottam a legújabbakkal nem. De pl Portal 2 egy üde színfolt volt.
De pl az MW1 is tetszett volna... ha nincs bután agyonscriptelve az egész. A többi része meg már agyatlan hentelés... Még egyedül a TDU tudott lekötni. De pl egyik mai NFS se képes erre.
Aztán hogy ősrégit is mondjak, ott a Soul reaver... Defiance. Na az hetekig / hónapokig letudott kötni még annak ellenére is, hogy volt olyan feladat / talány amin egy napig gondolkodtunk anno. Mért? Mert volt brutális hangulata a játéknak amihez fogható kevés van. Érdekes volt a story és az ember kíváncsi volt a végére. Voltak benne fordulatok stb... És nem csak agyatlan hentelés volt az egész, de abból se volt hiány. És abban a korban még a grafika is kiemelkedő volt.
Ellenben a pár évvel ezelőtti fps-ek nagyrésze arról szól, hogy menj ide, irts ki mindenkit. Menj oda, szerezd meg ezt meg azt. Aztán irts ki mindenkit. És pont. Ennyi.
Néztem végigjátszást pl Crysis 3-ról... Single persze. Hát az se szólt másról, minthogy ki tudja tovább nyomva tartani a bal gombot. (persze egy MW2-nél azért kellemesebb lehetett játékélményben).
No, nem húzom tovább az offot, érted mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Xbox One és a PlayStation 4 képességeinek ismeretében megvizsgáljuk, hogyan viszonyulnak a PC-khez.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest