Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
"Ha szeretnél később több játéktesztet írni, akkor ezeket nézegesd át, mert nagyon le tudják rontani az
összképet egy egyébként kulturált teszt esetében."Az hogy most írtam egy tesztet egy olyan játékról, ami tetszik, és másnak is ajánlanám, nem jelenti azt, hogy ebbőr rendszert fogok csinálni, de oda fogok figyelni rá, bár nem hiszem, hogy nehéz lenne értelmezni a jelenlegi formájában(csupán eggyel több szó került bele
)."A játékról meg már kipróbálása óta rossz véleménnyel vagyok, egész egyszerűen nincs rá más szó, csak az, hogy igénytelen."
Érdekes, hogy sok hc-streamer mégis ezt tolja a D3- helyett...

Még javában diabloztam, amikor említetted a topic-jában, hogy próba alá vetetted a closed béta valamelyik korai állapotát, és már akkor is szidtad. Visszanézve/összehasonlítva az akkori gameplayeket a mostani állapotával a játéknak, valóban igénytelennek tűnik az akkori állapot. Csak azt felejted el, hogy azóta eltelt 1 év, ami szinte teljesen átalakította a játékot, és már megbocsáss, de cseppet sem igénytelen. Persze nem akarlak meggyőzni, nem célom, de úgy igénytelennek könyvelni egy játékot, hogy a 10-20%-át ismered elég merész. A passzív fa, meg a másik dolog. Abban igazad van, hogy a nagy része 10str ide 10 dex oda, viszont ugyanez volt a diablo 2-ben, szintenként 5 pont oszt osszad. Ott miért nem zavart senkit? Amúgy meg, ha huzamosabban játszottál volna vele, akkor láthatnád, hogy egy-egy build felépítése közben, a skillekhez fejleszted a passzív fát folyamatosan, és nem fordítva, ehhez viszont előre tudni kell, hogy milyen karaktert szeretnél majd a végére, milyen aktív skillekkel, és eszerint megtervezni, hogy a passzív fán milyen útvonalon is fogod a buildhez való fontosabb csomópontokat elérni. Persze ehhez gondolkozni is kell, ismerni a játékot, az alap skillgemeket(legalább egyszer normálon végigvinni), utána olvasni a különböző oldalakon, és nem elég csak szintlépésenként örülni az új skilleknek...
(bocs ha kicsit nyers voltam, de ez az igénytelen jelző kiakasztott, főleg, hogy nem a mai állapotáról írod...)Az, hogy mennyire lesz sikeres, majd a jövő zenéje, mivel még mindig egy béta játékról beszélünk. Nem mondom, hogy leüti a D3-at(erre valóban nincs esélye, egyszerűen mert a Blizzről van szó, bár szerintem kicsit már túlértékelt a neve), de arra minden esély megvan rá, hogy majd egy asztalon emlegessék vele, mint annó, a Torchlight-ot, vagy a TQ-t. És ez már bőven nagy szó, ha azt nézzük, hogy egy kis csapat első játéka.
közben lejárt a szerk. idő, szal ezért lett 2 hsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).