- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cer
tag
Félreértettél valamit. Valóban Windows megoldás kell.
Egyébként valóban ilyen kellemetlen ember vagy? Vagy most valami olyat láttál ami csontig hatolt beléd és mindenkit szidni kell? Mert szinte minden egyes mondatodban benne van valami személyeskedő megjegyzést.
( Érdekes, hogy pont amit leírtál pont az olvasható a tieidből: " Elszomorító és egyben nevetséges is az a főlényes magabiztosság és az átlag user lenézése (nemtudásának fitymálása) ami a hsz-eidből kiolvasható. " )
Mint, ahogy te föl vagy háborodva hogy lehetséges a Windows-t ilyen mértékben lebecsülni - egy ártatlan megjegyzéssel -, úgy sokan nagyon köszönik, hogy megosztott valamit a szerző a tudásából.
Lehet, hogy vannak benne pontatlanságok, de akkor is hasznos.Még mielőtt újból írnál egy személyeskedő megjegyzést, jelzem én windows felhasználó vagyok és azért kommenteltem, hogy talán választ kapjak a leírt kérdésemre és némi hatást gyakorolva rád elérjem, hogy másmilyen jellegű megjegyzéseket írj.
A félreértés kizárása képpen: Durván kritizálod a cikkírót miközben valódi építő-javító jellegű tanácsod nincsen.
Azért mert a cikkben nem volt minden mondat végén egy ' mosolygós fej ', amiatt nem kell azt hinni, hogy lenézéssel írta.
Javítsd ki vagy írd le hogy lenne jobb, nem csak kritizálj.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest