Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
sziasztok!
van pár gondom.
egyik az hogy a winchesteren van két partició.
egyik particiót nem látja a windows(a paragon partition manager igen,és lehet is exportálni róla az adatokat)get data back el véletlen merge,format parancsot csináltam és ez lett az eredménye.
mit tegyek?
hogy hozzam rendbe a dolgot?a másik kérdés az hogy ezzel a progival hogy kell particiókat egyesiteni?
-
hó
csendes tag
válasz
Jodanovich #11 üzenetére
hasznos info
-
Jodanovich
senior tag
tudna valaki paragon partition manager 9.0 professional kezelésben segíteni?
1 két kérdésem lenne! legyenszíves és írjon pü t aki ért hozzá!
köszi! -
captcha
csendes tag
Van (volt) már 9.5 SE is, csak az eredeti forrásból már nem lehet letölteni, de innen még igen. Kulcs itt.
-
captcha
csendes tag
Szia!
Meg tudnád mondani, hogy a programmal készíthető boot CD-vel (arról indítva a gépet) lehet-e mentést (image creation) csinálni? Előre is kösz!
Amúgy van már egy újabb verziója is (Kulcs igénylése | Letöltés), ez már kompatibilis a 32 bites Vista (és talán a W7) rendszerekkel is.
-
Balinov
titán
Sziasztok,köszönöm szépen a szép számú olvasást.
Kiegészítésül: ha elindítva a programot a Help->About menüpont esetén a Download Free update-re kattintva pl. recovery cd image-t vagy PE builder-hez plugint lehet letölteni.
-
Antibazsi
aktív tag
Én Partition Magic-et szoktam használni,bár nem használom sürűn,eddig még semmi gondom nem volt vele.
-
Rez_Grof
őstag
Nekem sikeresen elintézte a notebook-on a particios táblámat vista alatt, mikor shrink-eltem volna a particiót.
be careful
-
azbest
félisten
Köszi az infót
-
Nagyon hasznos hír!
-
gabó
tag
szia,
Hasznos, lehet, hogy egy idő után adnak majd frissítést is.
üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest