Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shortcutme
tag
> Komolyan annyira fontos, hogy egy oldal ne 490ms, hanem 510ms-alatt töltődjön be?
Igen, számomra elég fontos a sebesség (saját tesztjeim alapján localhostról 2x olyan gyorsan tölti be/rendereli a chrome ugyanazt az oldalt), de valószínű, ha eddig Firefoxot használtam volna, akkor emiatt nem váltanék Chrome-ra.
Viszont fordított a helyzet: Chrome-ot használtam eddig, most mért váltanék Firefox-ra, ha az lassabb, kevésbé szoktam hozzá a használatához, illetve van benne több olyan feature is amit hiányolnék (pl. devtools performance tabról frame preview, slowdown emulation)
Valamint a precision touchpad támogatás is ismét hatalmas +1 a Chrome-nak (folyamatosabb scroll, mobil-szerű zoom)
> átkozott kezdőlap gomb sincs be
De van: Settings > Show home button
-
Somatom
veterán
Ezt nem tudom. A Chrome -ot kapásból tiltom minden droidomon. Telón egy régi Opera bétát használok. Remixen eddig Dolphin -t használtam, de pár hete újra ismerkedem a Firefox -szal. Úgyhogy az általad említett problémákból kimaradtam. Én sem vagyok elégedett minden Google termékkel. Pl. a Gdrive és a Youtube klienseit gyűlölöm. Szerencsére vannak jó alternatíváik. A Gmail -t, a Térképet, vagy a Fordítót viszont kifejezetten kedvelem.
-
Somatom
veterán
Én már évek óta Androidot használok arm miniPC -ken, úgyhogy megszoktam. Nekem már a többi OS az idegen. Linuxon is folyamatosan nyomvatartom a bal egér gombot és csodálkozom, hogy miért nem történik semmi. Azt kell mondanom, hogy ezt a Remix OS -t nagyon jól összehozták. Jól van optimalizálva az asztali környezethez. Nincsenek különleges igényeim. E-mail, böngészés, filmnézés, TV -zés, stb. Egyáltalán nem érzem, hogy ezekhez nekem bármi hiányozna a Linux -ból, vagy a Win -ből. A telón is Androidot használok. Nekem így tök természetes, és egyszerű az egész. Felmegyek a Play -re és telepítem ugyanazokat a megszokott alkalmazásaimat. Sztem pl. a Gmail -t, vagy a Google Térképet sokkal jobb Androidos kliensben használni, mint webes felületen. Vagy, ott a Telenoros MyTV. Telepítem és ahol netem van, ott TV -m is. Stb., stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Honda topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest