- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
shortcutme
tag
> Komolyan annyira fontos, hogy egy oldal ne 490ms, hanem 510ms-alatt töltődjön be?
Igen, számomra elég fontos a sebesség (saját tesztjeim alapján localhostról 2x olyan gyorsan tölti be/rendereli a chrome ugyanazt az oldalt), de valószínű, ha eddig Firefoxot használtam volna, akkor emiatt nem váltanék Chrome-ra.
Viszont fordított a helyzet: Chrome-ot használtam eddig, most mért váltanék Firefox-ra, ha az lassabb, kevésbé szoktam hozzá a használatához, illetve van benne több olyan feature is amit hiányolnék (pl. devtools performance tabról frame preview, slowdown emulation)
Valamint a precision touchpad támogatás is ismét hatalmas +1 a Chrome-nak (folyamatosabb scroll, mobil-szerű zoom)
> átkozott kezdőlap gomb sincs be
De van: Settings > Show home button
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest