Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen TV-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolom a legalacsonyabb jövedelmi sávokba tartozóknál javult emiatt a visszaváltási arány, miközben a társadalom többi része szív. Kíváncsi lennék valami összesített statisztikára, hogy milyen hatása volt ennek az egésznek és mennyibe került.
Szerencsére engem nem érint a rendelés miatt, de ha boltba járnék, akkor elgondolkodnék, hogy megéri-e azt a párszáz forintot az egész kínlódás (mi viszonylag kevés műanyag palackos terméket vásárolunk).
Az egészről picit a nagyvárosi biohulladék szelektív gyűjtése jut eszembe... papíron szép és jó, de aztán kerülgesd és szagold a lépcsőházban vagy az épület előtt a bomló cuccok orrfacsaró bűzét...
De pl azt sem értem, hogy hova tűntek a korábban működő üveggyűjtők... Pesten amennyire láttam nem gyűjtenek üveget szelektíven, de pl Érden meg igen. WTF?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-55! I5 10300H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest