Hirdetés
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez üzlet, pénz. érted. ha gyártó vagyok, akkor szerződök, ha vállalni tudom a feltételeket. senki nem tartott pisztolyt a fejükhöz, nem is értem, honnan van ez a fals képed az egészről. te azt mondod a jászkarakaszai Fröcsi Kft.-nek, hogy jövő szombatra gyártson neked kétszáz gumikacsát, és ők vállalják, aztán csütörtökön szólnak, hogy nem fog menni, akkor joggal vered az asztalt. de nem is kell verned, mert ha van eszed, mindenféle biztosítékokat írtál a szerződésbe, csúszás esetére. kötbért, egyebeket.
ez üzlet, nem értem, ebből hogy lehet ilyen cégellenes kirohanást összehozni.
-
Gadgetfan_
senior tag
Furcsa elképzeléseid lehetnek a piacról és az iparról. Már hogyne diktálhatna az Apple??!! Lead a gyártónak egy megrendelést, hogy mekkora méretű, felbontású és fogyasztású panelre van szüksége, a gyártó ezt válalja egy bizonyos összegért, erről kötnek egy szerződést, hogy menyit, mikorra szállítanak, amit a gyártónak be kell tartani, különben nem veszi át. Ez ilyen egyszerű!

-
Nyilván a gyártóknak az az érdekük, hogy eladást produkáljanak. Az Apple igényeinek kielégítésére többen is pályáznak, és a nyertesnek lesz haszna. Azért az az egyharmados piaci részesedés sem kevés bevételt jelent. De ez amúgy is általános, ha kiírnak valamit amire lehet pályázni, akkor nem a pályázók diktálnak, hanem versenyeznek, hogy nyerjenek. Persze ha a jelenlegi szinten technikailag lehetetlent senki sem tud összehozni, akkor majd elgondolkodik az Apple is az igényei megváltoztatásán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Assetto Corsa Rally
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Trollok komolyan
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Batocera Linux
- További aktív témák...
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Elden Ring PS5 játék
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest