Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez üzlet, pénz. érted. ha gyártó vagyok, akkor szerződök, ha vállalni tudom a feltételeket. senki nem tartott pisztolyt a fejükhöz, nem is értem, honnan van ez a fals képed az egészről. te azt mondod a jászkarakaszai Fröcsi Kft.-nek, hogy jövő szombatra gyártson neked kétszáz gumikacsát, és ők vállalják, aztán csütörtökön szólnak, hogy nem fog menni, akkor joggal vered az asztalt. de nem is kell verned, mert ha van eszed, mindenféle biztosítékokat írtál a szerződésbe, csúszás esetére. kötbért, egyebeket.
ez üzlet, nem értem, ebből hogy lehet ilyen cégellenes kirohanást összehozni.
-
Gadgetfan_
senior tag
Furcsa elképzeléseid lehetnek a piacról és az iparról. Már hogyne diktálhatna az Apple??!! Lead a gyártónak egy megrendelést, hogy mekkora méretű, felbontású és fogyasztású panelre van szüksége, a gyártó ezt válalja egy bizonyos összegért, erről kötnek egy szerződést, hogy menyit, mikorra szállítanak, amit a gyártónak be kell tartani, különben nem veszi át. Ez ilyen egyszerű!

-
Nyilván a gyártóknak az az érdekük, hogy eladást produkáljanak. Az Apple igényeinek kielégítésére többen is pályáznak, és a nyertesnek lesz haszna. Azért az az egyharmados piaci részesedés sem kevés bevételt jelent. De ez amúgy is általános, ha kiírnak valamit amire lehet pályázni, akkor nem a pályázók diktálnak, hanem versenyeznek, hogy nyerjenek. Persze ha a jelenlegi szinten technikailag lehetetlent senki sem tud összehozni, akkor majd elgondolkodik az Apple is az igényei megváltoztatásán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Trollok komolyan
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest