- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
ezt én is megkaptam, mint PR anyagot emailben. marhanagy találmány. egy normális rezidens antivírus akkor is megfogja, ha autorun-ból indulna, ha meg letiltom, az nem vakcina, csak strucc az aszfalton.
szabadalmaztatom az über-vakcinát, semmit nem csinál, csak törli a HKEY_CLASSES_ROOT\.exe bejegyzést. szevasz.
-
Nem akarom a Pandat védeni, de nem értem ezt a felháborodást. Az informatika térnyerésével egyre több olyan ember használja a számítógépet akik nem akarnak/nem tudják/nem érdekli stb. azok buherálása, beállítása, konfigurálása. A Panda kiadta az n+1 ezt elkerülendő programot. Az ingyenesség pedig tényleg a marketing miatt van.
A feature-ok kikapcsolása pedig szerintem olyan radikális megoldás, egyszer eljutunk odáig, hogy be se kapcsoljuk a gépet, mer' az egyszerűbb.
-
Konflikt
addikt
ez igen, a spanyolviasz feltalalasa nonstop megy. egy reg kulcs atiras es megvan oldva a dolog.
nade azt kell mondjam megis van letjogosultsaga, hiszen valszeg nem 1-2 ember van, aki nemtudja, es nemis erdekli h hol lehet kikapcsolni az autorun-t, szval az egysegsugaru usereknek ez jokis app lesz.
mod: a pandanak meg fasza reklam, es meg h ingyenes is? huuu ez a panda de egy nagyszeru ceg!
-
FTeR
addikt
erre nagyon fontos egy külön alkalmazést fejleszteni, végülis nem volt mindig is kikapcsolható a fícsör és xpsp2 óta nem is jön fel ablak, h mit szeretne vele kezdeni a kedves user.
-
Alchemist
addikt
A legegyszerűbb védelem az ilyen vírusok és a Windows kéretlen akciói ellen: autorun kikapcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest