Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Terminus_
üzenetére
Hátigen, minden relatív
Nagy DSLR-ről minden MILC könnyűnek tűnik. Mindenképp tapizz meg egy példányt vagy legalább egy hasonló testalkatú MILC-et, hogy nem zavar-e a karcsúsított méret. Amúgy nagyon frankó kis gép, az extra súly nekem azt jelenti, hogy nem lopták ki belőle az anyagot, pl nincs híján normális szenzor/cpu-hűtésnek, mint pl egyes sony vázak.#101: hú, őszintén én a 12-40 és az 1.8/45 után nemigen érzem szükségét semmiféle lencsekorrekciónak, de kérdezz rá a m43 topicban (általánosan, a biztonság kedvéért, oly obi pana vázon - konkrétan gx80-a <5embernek van a topicban, amiből az egyik lusta példány lennék én
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Proxmox VE
- Philips LCD és LED TV-k
- Asztalos klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagy DSLR-ről minden MILC könnyűnek tűnik. Mindenképp tapizz meg egy példányt vagy legalább egy hasonló testalkatú MILC-et, hogy nem zavar-e a karcsúsított méret. Amúgy nagyon frankó kis gép, az extra súly nekem azt jelenti, hogy nem lopták ki belőle az anyagot, pl nincs híján normális szenzor/cpu-hűtésnek, mint pl egyes sony vázak.
)