Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Terminus_
üzenetére
Hátigen, minden relatív
Nagy DSLR-ről minden MILC könnyűnek tűnik. Mindenképp tapizz meg egy példányt vagy legalább egy hasonló testalkatú MILC-et, hogy nem zavar-e a karcsúsított méret. Amúgy nagyon frankó kis gép, az extra súly nekem azt jelenti, hogy nem lopták ki belőle az anyagot, pl nincs híján normális szenzor/cpu-hűtésnek, mint pl egyes sony vázak.#101: hú, őszintén én a 12-40 és az 1.8/45 után nemigen érzem szükségét semmiféle lencsekorrekciónak, de kérdezz rá a m43 topicban (általánosan, a biztonság kedvéért, oly obi pana vázon - konkrétan gx80-a <5embernek van a topicban, amiből az egyik lusta példány lennék én
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagy DSLR-ről minden MILC könnyűnek tűnik. Mindenképp tapizz meg egy példányt vagy legalább egy hasonló testalkatú MILC-et, hogy nem zavar-e a karcsúsított méret. Amúgy nagyon frankó kis gép, az extra súly nekem azt jelenti, hogy nem lopták ki belőle az anyagot, pl nincs híján normális szenzor/cpu-hűtésnek, mint pl egyes sony vázak.
)