Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
válasz
Johnny Cage #739 üzenetére
Ha kábeles digitális szolgáltatásra szeretnéd használni, akkor biza ez van. Én ezt elég sokáig kutattam, beszéltem több UPC-s emberrel, T-Home-ossal is, beszéltem a versenyhivatallal is többször és sajnos a set top box nem kiváltható. A TV képes lenne rá, van benne dekóderkártyának is hely, de nem adnak ki kártyát csak, ha STB-d van, méghozzá csak olyan, amit ők adnak. Szóval hiába van a piacon egy halom box, te azokat sem használhatod. Nekik ugyanis fontos, hogy a saját szoftverük fusson rajta, mert... ahh, bonyolult.
A lényeg, hogy szívó. És marha dühítő. Szerintem... Hagyjuk is, mert megint csak felhúzom magam rajta. Az ember vesz egy fullos TV-t, de ki sem használhatod, mert a szolgáltatók nem engedik. Kapják be. Fizess még többet! ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged