Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Jahh, valami ilyesmit akartam, nem tudom, hogy hívják a notim tükrös kijelzőjét, tény hogy a színek így szebbek rajt, viszont mikor a vonaton/buszon azért nem látom teljes fényerő mellett sem normálisan a képet, mert valami baromnak az volt a heppje egy időben, hogy az összes gépre ilyet tegyen, hát erősen mérges vagyok.
A plazmát bármerre fordítom, pedig már nem mai darab a g10es panel, egyszerűen nem tükröződik. Sokat szívtam anno a CRT-vel, mert ott aztán tényleg zavart, ha sütött a nap, ilyen szempontból anyámék Matchline III CRT-je sem rossz, bekapcsolt állapotban nem látom magam a "tükörben"
Szóval szerintem az üveg még a MM-ban sem zavaró, pedig ott aztán van fény.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jamo HCS 606 5.1 házimozi hangfalszett
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest