- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Félre ne érts.én neem vagyok ellene aegy jobb LCD-nek,és szereltem fel/állitottam be haveroknek,és azok ismeröseinek,vannak azok közt is jók.(Pl nemrég 1 samu40C750..eszméletlen jó!)Csak nekem furán jött le,hogy ide irod az LCD-hype-ot.persze hogy lehurrogják. Egyénként te is nézd meg a G20-at vkinél otthon vagy áruházi próbateremben neonok nélkül,akár LED-LCD-vel váltakozva..Én megtettem és nem kérdés a választásom(G20 vagy 30)
-
Nyugi, én is kimondom hogy világosban észrevehető a vibrálása, amúgy nem nagyon zavaró és megszokható egy idő után. Amúgy szeretem a vibrálását is, az olyan CRT utódhangulat...
Sötétben persze nem lehet észrevenni.
Habár kb. 3 éves Pana plazmám van, így a mostanira nem tudok nyilatkozni, sok minden változik. De kritizálom a jelenlegi távirányítóra, miért rakták vissza a fos gumigombokat?
Nekem nagyon bejött a mikrókapcsolós műanyag gombok, gondolom kispórolták megint.
Ui.: Foszforlag? Hát igen az bizony nagyon gáz, de mostanában csak TV adást és fullHD Blu-ray és MKV filmeket nézek, a játék szórakozást kihagytam már évek óta a kényelmetlen beviteli környezet miatt (félszoba).
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged