- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Félre ne érts.én neem vagyok ellene aegy jobb LCD-nek,és szereltem fel/állitottam be haveroknek,és azok ismeröseinek,vannak azok közt is jók.(Pl nemrég 1 samu40C750..eszméletlen jó!)Csak nekem furán jött le,hogy ide irod az LCD-hype-ot.persze hogy lehurrogják. Egyénként te is nézd meg a G20-at vkinél otthon vagy áruházi próbateremben neonok nélkül,akár LED-LCD-vel váltakozva..Én megtettem és nem kérdés a választásom(G20 vagy 30)

-
Nyugi, én is kimondom hogy világosban észrevehető a vibrálása, amúgy nem nagyon zavaró és megszokható egy idő után. Amúgy szeretem a vibrálását is, az olyan CRT utódhangulat...
Sötétben persze nem lehet észrevenni.Habár kb. 3 éves Pana plazmám van, így a mostanira nem tudok nyilatkozni, sok minden változik. De kritizálom a jelenlegi távirányítóra, miért rakták vissza a fos gumigombokat?
Nekem nagyon bejött a mikrókapcsolós műanyag gombok, gondolom kispórolták megint. 
Ui.: Foszforlag? Hát igen az bizony nagyon gáz, de mostanában csak TV adást és fullHD Blu-ray és MKV filmeket nézek, a játék szórakozást kihagytam már évek óta a kényelmetlen beviteli környezet miatt (félszoba).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Sötétben persze nem lehet észrevenni.
Nekem nagyon bejött a mikrókapcsolós műanyag gombok, gondolom kispórolták megint.