Hirdetés
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebben is majd egy Phenom lesz, de csak 4 magos (6 magosat nem nagyon lehet találni a magyar használt piacon). Jelenleg nekem is S9300 X2 van a gépben, viszont csak az egyik gpu megy, a másik teljesen halott (nem tudom követted-e az ezzel kapcsolatos topikot, ott elég részletesen leírtam, hogy miért is
). Az a helyzet, hogy ezt a kártyát nehezen lehet találni, főleg magyarban, ha meg megnézed ebay-t, elég drágán adják, annyit meg szerintem nem ér az egész. Egy Fury is olyan 40-50k környékén mozog, ennyiért meg már lehet itt HA-n találni Vega 56/64-et, ami azért erősebb is. Én személy szerint két Vega 56-ot raknék a main rigembe, csak egyrészt sokat fogyasztana, másrészt kevés lenne neki a tápom
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Az a helyzet, hogy ezt a kártyát nehezen lehet találni, főleg magyarban, ha meg megnézed ebay-t, elég drágán adják, annyit meg szerintem nem ér az egész. Egy Fury is olyan 40-50k környékén mozog, ennyiért meg már lehet itt HA-n találni Vega 56/64-et, ami azért erősebb is. Én személy szerint két Vega 56-ot raknék a main rigembe, csak egyrészt sokat fogyasztana, másrészt kevés lenne neki a tápom