- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
őstag
(#31) bambano
A téma címe "Otthoni webszerver Raspberry PI-ből" nem láttam itt se kertet se növényeket, de ha erre akarnám használni, akkor valószínű wifi-n adnék netet és szépen a VPS-re gyűjteném az adatokat, értem mire gondolsz de most itt csak a webszerver felhasználásról esett szó.
(Hátha rákapok aztán lesz 2-3db és akkor jobb egy helyen tudni az adatokat.)(#35) Ursache
Havi 1TB, de ha nem elég akkor bérelsz havi 6€-ért egy dedi 2 magos atomot 2gb rammal és korlátlan 100Mb/s. (elvileg nem garantált de eddig mindig megvolt a max)
Update: Most néztem, hogy elvileg mostmár csak egy Atom™ D425 jár nem pedig az N2800 de utána kell olvasni mert már volt párszor olyan, hogy 500GB-t és D425 CPU-t írtak aztán lett belőle 1TB és N2800 a valóságban.
-
dragon1993
őstag
$26.73USD évente és ez minőségi, stabil (csak minimális problémák voltak de hamar orvosolták az nem mondható el az összes lowendtalk / lowendboxos vpsről én az INIZ-nél vagyok).
Sajnos ez egy akcióban volt mostmár nem él ez az ajánlat.
Érdemes utánanézni az ajánlatot szolgáltatóknak és figyelni a karácsonyi, újévi, fekete pénteki akciókat, illetve ha egyetemista vagy akkor érdemes Github student developer packot igénybe venned $100 Digitalocean kredit ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest