Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
addikt
(#31) bambano
A téma címe "Otthoni webszerver Raspberry PI-ből" nem láttam itt se kertet se növényeket, de ha erre akarnám használni, akkor valószínű wifi-n adnék netet és szépen a VPS-re gyűjteném az adatokat, értem mire gondolsz de most itt csak a webszerver felhasználásról esett szó.
(Hátha rákapok aztán lesz 2-3db és akkor jobb egy helyen tudni az adatokat.)(#35) Ursache
Havi 1TB, de ha nem elég akkor bérelsz havi 6€-ért egy dedi 2 magos atomot 2gb rammal és korlátlan 100Mb/s. (elvileg nem garantált de eddig mindig megvolt a max)
Update: Most néztem, hogy elvileg mostmár csak egy Atom™ D425 jár nem pedig az N2800 de utána kell olvasni mert már volt párszor olyan, hogy 500GB-t és D425 CPU-t írtak aztán lett belőle 1TB és N2800 a valóságban.
-
dragon1993
addikt
$26.73USD évente és ez minőségi, stabil (csak minimális problémák voltak de hamar orvosolták az nem mondható el az összes lowendtalk / lowendboxos vpsről én az INIZ-nél vagyok).
Sajnos ez egy akcióban volt mostmár nem él ez az ajánlat.
Érdemes utánanézni az ajánlatot szolgáltatóknak és figyelni a karácsonyi, újévi, fekete pénteki akciókat, illetve ha egyetemista vagy akkor érdemes Github student developer packot igénybe venned $100 Digitalocean kredit ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest