- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
csak a 9600gt-t tudják jó áron gyártani? hogy még a csapból is ő folyik, holott állítólag az új játékokban már nem is szerepel olyan fényesen
-
P00By
nagyúr
Jó ötlet(vkinek biztosan)
-
Findzs
addikt
nagyon sokan elfogadnak ezt karácsonyi ajándékként
jó cuccok az tény -
Siera
senior tag
ötletes,ügyes!
ennyi'd -
gliskard
senior tag
SZVSZ tv-nél sem rossz ötlet, legalább nem egy viszonylag kis helyre fokuszál csak a szem.
Amit én láttam kiállitva az elég meggyözö demonstráció volt, szvsz hozzáadott a játékok hangulathoz, bár annál a konfignál volt 2 darab kis ventillátor is ami pl. az UT-nél futás és ugrás közben az iránytól függöen "szél lökésekell bombázott". Tudom, hogy leirva eléggé gagyinak hata dolog, de szerintem érdemes kipróbálni ha valakinek adódik lehetösége... :-) -
Kicsit vakítás szagú, de miért ne? Egybe van rakva és a nép vinni fogja. Nincs ebben kivetni való. Egyik cucc sem rossz.
-
Devid_81
félisten
Létezik, hogy egy hangfalrendszer a maga 10kg os súlyával ilyen teljesítményű?
Mert csak egy normál minőségű 80watt szinusz teljesítményt elviselő hangszóró 5-6kg...És akkor még nem beszéltünk a trafóról ami ezt üzemelteti...újabb 4-5kg...és akkor még nem is egy túlméretezett rendszer ez csak egy transzformátor és egy db mély ládába való hangszóró ennyi... -
PoW 9600GT 512MB = 28-30k
Philips amBX ProGamer = 35-40k
Brothers In Arms legyen felárként benne a 9600GT árában...70k legrosszabb esetben egy ilyen pakk, ha külön rakjuk össze, 65 alatt biztos nem lehet majd kapni.
-
gliskard
senior tag
megjegyzem ez nem sima "világitós" hangfal, hanem a Philips által szabadalmaztatott "játék lémény kiterjesztö" amBX interface egyik részének megvalósitása.
Amennyiben az adott játék támogatja akkor a monitor köré telepitett hagsugárzókba épitett ledek segitségével igyekszik megfelelö atmoszférát teremteni az adott játékhoz annak megfelelöen mi látszik a képernyön.
Ausztriában láttam egy ilyen bemutatót és élöben sokkal meggyözöbb mint képen vagy irásban. Nagyon sokad dob adolgon amikor a robbanásoknál az egész fal és asztal sárágá-vöröses fényben vibrál. Persze kinek a pap, kinek a papné. -
Tomi84
aktív tag
néhány órán belül meg fog telni a fórum, a "adnak egy gíforszt a játék mellé, csak vigyék már el" jellegű hsz.ekkel.
Azért szép ez a sok pártfordulás. Nincs fél éve hogy mindenki istenítette a 9600GT-t, hogy majdnem felsőkategóri, potom áron, meg úgy alapvetően milyen király, most meg csak azt hallani, hogy a geforceok milyen szarok úgy aleszcuzammen...
na mindegy, én teljesen jó elvagyok a 88GT-vel. -
anjani182
őstag
Ja, most nézem, hogy ez nem egy olcsó hangfal
Én azt hittem ajándék lesz
-
fanti
addikt
bizonyára vinni fogják mint a cukrot.....
-
törölt tag
"NVIDIA grafikus kártya, Philips hangrendszer és egy második világháborús (!) játék. Kell ennél több?"
Kell! ATI grafikus kártya, Logitech hangrendszer és autóverseny-szimulátór.
-
hunmyke
aktív tag
Szerintem egyik cuccra sincs vevő, és így összegyűjtötték, hogy vigye már valaki "akciós áron". Kb. ezt tudom elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph NVIDIA grafikus kártya, Philips hangrendszer és egy második világháborús játék. Kell ennél több?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest