Hirdetés

Ötletes és egyedi csomag a Point of View-tól

Az NVIDIA kiemelt partnereként nyilvántartott Point of View egy rendkívül ötletes megoldással próbál kedveskedni a potenciális vásárlóknak. A csomag tartalma egészen egyedire sikeredett, Az NVIDIA GeForce 9600GT videokártya mellett megtalálható egy Philips amBX típusú hangrendszer, továbbá az Ubisoft hamarosan megjelenő Brother in Arms: Hell’s Highway című, második világháborús PC-s játéka.

Az 512 MB DDR3 memóriával szerelt GeForce 9600GT grafikus kártya az NVIDIA referenciamodell órajeleit örökölte, azaz a mag-, shader- és effektív memóriaórajel rendre 650, 1625 és 1800 MHz-en üzemel. A PCI Express 2.0 csatolóval ellátott termék tévékimeneten kívül DVI és HDMI csatlakozóval is rendelkezik.

Philips

A Philips amBX ProGamer kit 2.1 csatornás rendszer két 40 wattos szatellitből és egy 80 wattos mélysugárzóból áll. A megfelelő látványért egy USB csatlakozású vezérlőegység felel, ami vörös, zöld és kék LED-ekből álló fényforrásként több mint 16 millió színárnyalatot tud létrehozni.

A csomag megjelenése várhatóan a jövő hónapban esedékes, az áráról nem közölt információt a gyártó. Nagy valószínűséggel érkezik egy olcsóbb változat is, melyben a grafikus kártyát cserélik egy GeForce 9500GT modellre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés