Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Forza_JUVE aktív tag Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, h mi a különbség a HDMI output-os és a HDTV output-os videokártyák között ??? 
 Ha a kártyán van HDMI out a TV-n meg HDMI input, akkor ugyebár a HD videojel átvihető a gépről a TV-re. De nem egészen világos a kártyák HDTV out jelzése némely esetben.
 pl. ennél a kártyánál: [link]Köszi előre is a választ! Üdv! 
- 

vtechun veterán hangot ezek már jol tovabbkuldik hdmin? 
- 

tome.jr addikt Az első képen látható hűtés vajon 1 slot-os?  
- 

joi29 őstag -A DDR2-es memóriák a HD2600Pro-kon és a 7600GT-ken még úgy ahogy 
 elfogadhatóak voltak, de egy 2009-es közép kategóriás vga-n már igazán
 nincs helyük. 
- 

Egzee őstag Hát azért nem épp ugyan olyan (csak a memória mennyiségében térnek el) a 4650 és a 70-es mert még a kinézetük is más... 
- 

- 

4670-ből miért nem lehetett ilyen passzív hűtős változatot kiadni?  
- 

Psych0 őstag ezekre még mindig rá kell kötni a hangkártya kimenetét, vagy már megoldják a pci-n keresztül. 
- 

tzsolesz nagyúr 1. Öcsémnek MSI 4670 512Mb-a van, semmi hangja. Alapon 32C-os, terhelve 47C-os.  2. A 4670-eseket lehet használni játékra, hiszen sokszor bealázza a 9600GT-ét is, de inkább 15%-al gyengébb tőle, tudomásom szerint a 9600GT-ét sem netes gépbe szoktuk rakni.  3. Persze ez nem igaz a ddr2-es RAM-al szerelt 4650-esekre.  4. Van még kérdés?  Jó lenne ha itt egy két júzer minimálisan tisztában lenne ezekkel a dolgokkal. Csak ennyit akartam elmondani, köszi. 
- 

mg105 senior tag természetesen én sem úgy értettem, mert a pasziánsz is meg a régi TNT2-esemen, pedig az is játék. arra próbáltam rávilágítani, hogy egy ilyen gyengus hűtéssel és HDMI csatival megáldott videókarit nem igazán használnak (használnék) játékra, hanem rákötik az LCD-re, aminek a felbontását nem hiszem h bírná egy izzasztó játék közben. persze kisebb monitorral és/vagy régi játékkal ezzel is lehet játszani  
- 

P00By nagyúr Kicist sok típus van a 4670/50-ből  
- 

McClane aktív tag Nekem is ciripelős VGA-m van.   
 (most már legalább tudom hogy a tekercsek miatt)
- 

Gaben01 őstag Ezek a hűtők már így ránézésre is borzalmasak,a hangjukat nem is akarom tudni milyen,a passzív vga-król meg nincs jó tapasztalatom.Általában rakni kell a környékére egy ventit,onnantól kezdve meg nem passzív. 
- 

Devid_81 félisten Nos, lehet még "egyszerű" kártyákat is látni manapság?  
 Már bocs, de lassan csak az alsó kategóriában látni plusz betáp nélküli karikat.
- 

Mire jók ezek a karik? Van aki játékra használja? 
 Én nem értettem félre  
- 

Vitus őstag Na megint egy marék ipari hulladék "green edition" gddr2-vel. Meg még egy rakás msi az über gagyi öntvény hűtőjével.  De valahogy pucolni kell a raktárat. De valahogy pucolni kell a raktárat. Azért a passzív gddr3-al az faintos. A többi túró! Azért a passzív gddr3-al az faintos. A többi túró! ui.: Tévedtem mind hulladék.  Ami jó lenne szar hűtést kapott ami eleve szar kapott egy jót. Ami jó lenne szar hűtést kapott ami eleve szar kapott egy jót. Itt hever egy marék ebből a sárgára mázolt ótvarból a polcon kézi fém fűrésszel különbet vágok mint ez a hitvány vacak amit a paszta tart oda kb. ha meg húzni akarsz rajta atomjaira hullik szanaszét. Jaj de megutáltam ezeket. Még a szófosás is rám jött. Itt hever egy marék ebből a sárgára mázolt ótvarból a polcon kézi fém fűrésszel különbet vágok mint ez a hitvány vacak amit a paszta tart oda kb. ha meg húzni akarsz rajta atomjaira hullik szanaszét. Jaj de megutáltam ezeket. Még a szófosás is rám jött.
- 

kariad senior tag Nagyon szorják a különböző változatokat!  Bár ha nincs rajta HDMI Ott az átalakító és kész! Bár ha nincs rajta HDMI Ott az átalakító és kész! 
- 

tzsolesz nagyúr Jézusom, össze kéne már számolni, hogy összesen hány féle 4670 is van már a piacon.  Van választék az biztos.  Talán viszik mint a cukrot? Talán viszik mint a cukrot?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

HERR Z veterán eddig azon ment a marketing hogy a folyadékos kondi szar, szilárdelektrolitos kell 
 most jön hogy ez is szar, mégújabb kell  
 a legjobb hogy eddig semmi kondi gondom nem volt soha
 kiváncsi vagyok alaplapokon mikor jön ez a csodamaszlagui:eddig se ciripelt   
 vagyis én nem találkoztam csak alaplappal ami ciripelt és ottis a tekercs nem a kondi
- 

Tomi_Sci őstag Szép darabok, kár hogy MSI. Pici , HDMI, remelhetőleg hosszu elettartam. Mi kell meg?? Jaaa hogy teljesitmény... 
- 

Én is félreértettem, bibibíííí!  
- 

Typhoon47 senior tag beállok a sorba, én is úgy értettem  
- 

gyiku nagyúr en mar olvastam ezt: HDMI support across the whole series, MSI's R4600 HDMI series slips into the market, igy nem ertettem felre  
- 

Igen, kicsit félreérthető a cím  
- 

L3zl13 nagyúr A címből hirtelen azt hittem egy kártyán van 5 HDMI kimenet... LOL! Látom nem voltam egyedül...  
- 

zed1983 őstag Azért az 5 darabból 1 darabon lehetett volna Display port is a VGA helyett. 
- 

deicide veterán Elnézést, hogy mindig kötözködöm, de az 5 után szerintem elkelne egy vessző... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3860
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Talán viszik mint a cukrot?
  Talán viszik mint a cukrot?