Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdög
csendes tag
Nekünk tv volt a fibernettöl hát nem volt nagy szám.De jelen esetben megmutatták hogy lehet a szarból még nagyobb szart csinálni reméltük ettöl már csak jobb lehet.itt miért nem tudta átvenni az inviteltöl jobb cég?az 54 csatornábol csináltak 44 et persze ugyan annyiért amiből még egy jo párat be sem állitottak.A meséket a családi csomagból 2 kivételével kivették,helyette lett nóta megmuzsika tv.Hát ez kell a magyarnak ezen nöljenek fel a gyerekek???
-
sNORh
addikt
így van én 2 évig küzdöttem vele, mert nem ADSL területen vagyok, most egy másik wifis szolgáltatónál vagyok, lejárt a hűségem, és visszamennék egy Invitel minőségért, de nincs a kínálatukban a Vezeték nélküli net.. na akkor msot miwan? akinek volt Fibernél az marad, de új előfizetőknek nem reklámozzák már vagy mi?

-
Nem sok jót hallottam anno a Fibernetről, szvsz ez egy jó vásár volt, mind az ügyfeleknek, mind az Invitelnek

-
Az utolsó mondattól röhögő görcsöt lehet kapni.
-
szcsaba1994
tag
A Fibernet msáik részét meg a UPC vette át. az hatlamas minőség-és árbeli különbség. 2,5 megás net helyett ugyanannyi pénzért 25 mbit/s-os sebességet adnak.
-
Tigerclaw
nagyúr
A PR Telecom-ot mikor veszi meg már valami értelmes cég?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Photoshop
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest