- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Újabb AI gyorsítóktól búcsúzhat Kína?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Na igen, ebben 100%-an egyettértek veled. Nekem is a nagy kedvencek jutnak eszembe: Half-Life, Jagged Allience, Transport Tycoon. Emlékszem még C64-en volt egy tengeralattjárós játék (Red Storm Rising), na azzal mennyit játszottam, pedig nem volt valami nagy grafikája. A mostani játékok többségét meg vigignyomja 1x az ember, aztán kuka. Ami meg tetszene az olyan bugos, hogy néha agybajt kapok tőle (Arma II).
[ Szerkesztve ]
Laci
-
Gusztáv
addikt
Itt sokan tényleg úgy viselkednek, mintha kényszer lenne megvenni a legmodernebb videokártyát. Szidja mindenki a fogyasztói társadalmat meg a sok pénzéhes céget és közben ő maga is úgy viselkedik, csak ezt nem hajlandó észrevenni. Én elég sokat játszom (túl sokat ), de nekem ezzel soha nem volt problémám, mikor kijött a HD 2000 széria, akkor váltottam 1950pro-ra (9800pro-ról), amikor már kint volt a 4xxx, akkor vettem bagóért 3850-et és még mindig el tudok játszani vele. Most valószínűleg lecserélem egy 5770-re (a fogyasztás miatt is) és amikor az is kevés lesz, akkor veszek még egyet olcsón.
Csináltam egy táblázatot, ahol írom, hogy mit költöttem a gépre 2008-óta, és amikor fellángol bennem a birtoklási vágy valami új dolog után, akkor megnyitom, és elszörnyedek .
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Orvosi kérdések
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest