Új hozzászólás Aktív témák
-
Selbamacko
újonc
válasz
bandiras2 #12 üzenetére
Akkor ezt nagyon benézted. Nem tudom, feltűnt-e, de ez a chip illetve a gép azért olyan kurva gyors, mert mindent egybehuzaloztak és egybetokoztak a chipbe. Még a videókártyát is, bár itt ugye nem kártyáról van szó. A RAM-ot is. Az alaplap funkciója gyakorlatilag annyi maradt, hogy tartsa a chip-et meg némi csatlakozási lehetőséget elvezessen.
Nincs mit fejlesztenie más külső gyártónak. Ad nagyobb SSD-t max. Kábé ennyit tud tenni.
-
bil
tag
A Qualcommnak is volt már egy ütős ARM desktop chipje, a 8cx. Lehet nem volt ekkora király, de abból pl. nem lett semmi. Meglátjuk, én már évek óta nem értem, miért nincs asztali ARM, de most már nem igazán zavar, mert végre van fejlődés x86-os fronton, hála az AMD-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest