Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Az rendben is van de ez egy gyári cucc azért legalább kicsit dolgozhattak volna rajta, hogy nem csak simán egymás mellé csavarozzák a kijelzőket. Legalább annyit elérhettek volna, hogy nem dupla széles a keret a középső részein a széléhez képest hanem ugyanakkora, szóval valami kis munka is lenne benne.
Nem beszélve, hogy a marketingesek összefo..ták volna magukat a gyönyörtől, hogy milyen hangzatos szövegeket írhatnának mellé akkor. -
rizso
addikt
Samsung P580 - kicsit msi g-series utóérzet
-
L4R$()n
tag
Jó ez a monitor(ok), csak egy valamit nem értek, hogy ha már így egybe összerakják, akkor miért nem tudják eltüntetni a kereteket??? a keret eltüntetése technikai okokból nem kivitelezhető?? vagy mi??? / mert akkor nem szóltam
/
-
Móci
addikt
Nem semmi az a 'kis' monitor!
Azért elfogadnám a drágaságot...
-
nbg
senior tag
Vazze, ezen a Samsung komplexuson el tudnek dolgozgatni kenyelmesen. Meg is emlitem a fonokomnek, hatha....
Az viszont felhaborito es botranyos, hogy enny penzt akarnak meg mindig elkerni a konyvolvasokert, foleg mikor ilyen... hmm... kevesbe jol sikerultekrol van szo. -
fi:zi'k
nagyúr
3000$ nem is vészes 6 db 23"-os VA monitorért. Ojróban már kicsit másként fest a dolog.
A keretet biztos meg lehet szokni, de az igazi keretnélkül lenne.
Épp azon filózok, hogy kellene még egy 244T és valahogy összehozni, hogy keret nélkül illeszkedjenek egymáshoz pivotban. -
Antibazsi
aktív tag
válasz
yakuza.tora #19 üzenetére
igen , erről írtam én is!
-
Gabboo
tag
Samsung MD230 - ez de durva!
Ezen azért már szépen el lehet tervezgetni, meg játszogatni is kellemesen, mondjuk tényleg brutál sok hely is kell hozzá. -
yakuza.tora
addikt
-
Antibazsi
aktív tag
A cikk pontos, csak 5870-ben létezik 6 kimenetes változat. pl 5770-re alapuló rendszerre csak CF esetén tudnál 6 kijelzőt kötni, de a cikkben szereplő monitort akkor sem mert tudtommal az ominózus 5870-en kívül nem létezik olyan amin 1-nél több DisplayPort lenne. (azt viszont nem tudom,h pl DVI-t v HDMI-t át lehet-e alakítnani?)
lassú vagyok, Abu megelőzött...és én sem tudtam pontosan, rádásul a cikket sem olvsatam el figyelmesen mert van rajtuk DVI is.
-
Kobaljov
senior tag
válasz
Komplikato #6 üzenetére
Igenerősen túlárazottnak tűnik..
-
Sicilian
addikt
Hmmm ez az Eyefinity komoly cucc, el tudnám képzelni magamnak.
Csak 1 komoly méretű szoba is kéne hozzá.
Mind1 majd egyszer -
Hát nincs 5-ös szériás kártyám, de ezt a monitort el tudnám képzelni a szobámban
-
aram01
nagyúr
válasz
yakuza.tora #7 üzenetére
az 5770 is támogatja vagy nem?
-
Ezek a samu notik olyan samusan rondák lettek.
-
Komplikato
veterán
700 dolláros eBook létére elég keveset tud az a készülék. Kevés formátum, mobil net támogatás ohne, a ceruza meg nem hat meg ....
-
Digital
addikt
Az 5970 már nem is jó neki
-
Trub
tag
Jól jön ez a monitor, így is kevés hely van az ikonoknak...
-
iSonic
addikt
Na az a Monitor nagyon tetszetős, bár nehezen képzelem el a szobámba..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest