- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Inkább azt jelentenék be, hogy nyitnak még 1-2 gyárat pluszban, hogy jobban ki tudják szolgálni a piacot.
Szerintem sokan jobban örülnének kapható a RTX3XXX széria emberi áron és ténylegesen, minthogy mondjuk elméletileg van egy 3XXX Refresh/4XXX széria, amit átlag ember pont ugyanúgy nem fog látni, mint ahogy az eddig kártyákat sem látta / vehette meg.Persze gyárat több okból sem fognak építeni, és mind sokkal nyomósabb mint az, hogy gamer Pistike végre szeretné lecserélni a 2-3-4-X éves VGAját, lehetőleg budget de legalábbis msrp áron.
-
KROK640
nagyúr
Most bejelentik, hogy mi az amit garantáltan nem fogunk még 3-4 évig birtokolni, sőt látni sem nagyon!
-
Te írtad hogy kit érdekel ha nem kapható. Engem érdekel és még pár embert. A fejlődés nem áll meg. Tehát ha teged a hozzaszólásod alapján nem érdeke a computex és mit mi helyett miert akkor minek vagy itt? Szakmai jellegű hozzászólást ne szoljunk már le mert éppen nem azon rinyal hogy valami drága meg nem kapható,meg ha az utóbbi a menő is mostanában.
-
aginor
veterán
1. zavar, hogy itt vagyok? Őszintén sajnálom.. 2. idézd légyszi, hogy hol említettem bányászokat..
Az, hogy neked mi unalmas, "nem tud érdekelni", pláne hogy szóba se hoztam. Csupán a készlethiány és az amiatt elszálló árakra reflektáltam ok-okozati összefüggések nélkül, talán pont azért, hogy le legyen bányászsírás a dologból..
Lehet téged nem érint a hiány, mert mindenből jól fel vagy szerelkezve, de attól másokat még zavarhat a dolog és mivel ez egy nyilvános fórum, akár még szóvá is teheti.Ugyanakkor szerintem itt ezt zárjuk le, mindenkinek jobb lesz.
-
arn
félisten
válasz
antikomcsi #29 üzenetére
Adjanak 3080at 700ert... azt is veszem szeptember ota. Meg van is rendelesem
-
Z10N
veterán
válasz
antikomcsi #23 üzenetére
A pisztaciat megint kisporoltak...
-
Öööööreg
lelkes újonc
Nacsak, bejelentik az új kártyákat?
(amelyekről az ipon naponta 4 ugyanolyan cikket ír hetek óta, ugyanazzal a pixeles borítóképpel) -
Z10N
veterán
AMD:
https://videocardz.com/newz/amd-announces-radeon-rx-6000m-laptop-graphics-card-series-with-rdna2-architecturehttps://videocardz.com/newz/amd-ryzen-7-5700g-and-ryzen-5-5600g-to-launch-for-diy-market-on-august-5th
https://videocardz.com/newz/amd-fidelityfx-super-resolution-fsr-launches-june-22nd-supported-by-radeon-and-geforce-gpus
https://videocardz.com/newz/amd-demonstrates-ryzen-9-5900x-prototype-with-3d-v-cache-stack-chiplet-design
Es sehol sincs a 6500/6600 desktop...
-
aginor
veterán
válasz
Hopkins95 #12 üzenetére
Én is megragadtam egy 1660-on, mert amikor váltani szerettem volna, akkor elszálltak az árak. Néztem a múltkor, már 200k-nál állt az áruk (én vettem 83-ért több, mint két éve).
#17 b:
kit érdekel mi helyett jön ha 1. úgysem kapható 2. ha mégis akkor fél millió fölött van az ára.. -
arn
félisten
válasz
Komplikato #20 üzenetére
en 2022ot olvastam leghamarabb... teljesen mas design, meglepodnek, ha a kov proci megkapna, ez inkabb uj lehetoseg legozasra. nagy dolog, sok lehetoseggel.
-
antikomcsi
veterán
Hogy már ezekről a "hírekről" is ez ugrik be.
-
BITBOYS
addikt
3080 Ti 1200 dollar
Sold out -
S_x96x_S
addikt
Egyetlen baja az új 5000 APU-nak, hogy PCIe 3.0 -sok ..
Ha PCIe 4.0 - kell, akkor csak az X-es jó ..pontosabb táblázat:
https://www.anandtech.com/show/16720/amd-ryzen-5000g-zen-3-apus-for-desktop-coming-august-5th -
Komplikato
veterán
Nem vágom, ez az "5000-es prototípús chip, 3d cache-el, év végi megjelenéssel", ez a Zen 3+ lenne? Mert véletlenűl sem hangzott el milyen modellszámmal jönnek ki. Viszont megint dobtak az IPC-n meg a fogyasztáson pöttyet és hol van még a Zen4?
-
S_x96x_S
addikt
Kezd alakulni - 2021 - Augusztus 5.
- Ryzen 5700G $359
- Ryzen 5600G $259 -
Komplikato
veterán
Majd akkor fognak érdekelni a GPU-k ha bármelyiket lehet is kapni ÉS emberi áron.
Remélem végre elhápogják mikor jönnek AMD oldalon az X570S alaplapok. -
-
drotsztyuart
tag
Egy valasztasi kampany alatt nem hangzik el annyi csusztatas meg bullshit mint az ilyeneken.
-
S_x96x_S
addikt
AMD announces Radeon RX 6000M laptop graphics card series with RDNA2 architecture
https://videocardz.com/newz/amd-announces-radeon-rx-6000m-laptop-graphics-card-series-with-rdna2-architecture -
Televan74
nagyúr
Na ezért nem kelek fel. Majd holnap délután elolvasom ha hazaérek!.
-
Nekem inkább azzal van a gondom, hogy bejelentik az új kártyákat, feltehetőleg a mostaniak gyártását meg szépen kezdik leállítani, a gyártás beindulása után pár hónappal, így marad majd a vga nélküliség megint. Nekik nem érdekük telíteni a piacot, hogy aztán legyen majd fél-1év gyenge eladási idényük.
-
arn
félisten
Mit nem veszunk a kov egy evben. Vagy esetleg megkaphatod a fele sem igaz msrp ar otszoroseert.
-
aginor
veterán
Új fejlesztésekről?! Még a "régieket" sem lehet kapni.. Talán arról kéne beszélni, hogy mikor lesz termék, nem arról, hogy milyen új nem kapható fejlesztések vannak.
-
ughhh
senior tag
BÁNYÁSZLIMIT!!!
- De tisztelt nv, bukóban a bányászat...
De mi szeretjük a gamereket, BÁNYÁSZLIMIT!!! soros... stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Reklámblokkolók topikja
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest