- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olderg
csendes tag
sziasztok! valaki tudna segiteni? nekem az lg 4x hd al csupán támogatásbeli prolémám van
pl godfire ,the wicher hasonlo kategoriás játékokat nem visz
ezen egy ics segitene? valaki tudna ebben a kérdésben segiteni? mert pl a i9100 on haveromnak megy a the witcher nekem nem is dobja ki a play
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Nah, itt a reklám is végre, igaz ez is 2 hetes már, de valami legalább elindult
Akinek inkább az SGS2 formavilága jött be, annak inkább ez, mint az SGS3.
-
AS
félisten
MWC-n nálam most eddig ö a favorit.
Szerintem ez jobb mint HTC gépe. -
aljuzer45
csendes tag
Nos semmi vész INGYÉRT ajándékba el van fogadva bármikor több is,Pénzt meg adjon rá kinek az nem hiány cikk!
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
jooker82 #150 üzenetére
Itt pedig az L7 videója, elég meggyőző.
-
jooker82
nagyúr
válasz
hallerlaller #149 üzenetére
-
hallerlaller
addikt
Amíg nem csinál az LG egy telefont amit Optimus Prime-nak hívnak addig nem is érdekel egyik sem.
-
^Clown
addikt
A nagy akksi jó dolog, de ez a barár nagy kijelző szerintem felesleges.
-
gzbotii
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
-
AS
félisten
Sajnos még nincs hivatalos méret mekkora is lesz ez. Ne feledjük Ics-nek nagyobb kijelző kell az alsó sáv miatt.
-
lovrityp
csendes tag
Az Lg hozta be először a piacra a 2 magos processzort, nem hittem volna, hogy a 4-et is!!!
-
lovrityp
csendes tag
-
tome.jr
addikt
-
jooker82
nagyúr
Összességében inkább a Note látszódik nagyobnak..itt a videón van egy összehasonlitás...
Keldor papa. a Nexuson,sok az üres hely,csakúgy mint a 2x-en... ezt a 4x-et elég jól összepréselték,bizom benne,hogy hordható lesz zsebben...
-
-
keIdor
titán
A két szélsőség. Mondjuk az X10 Mini még kisebb lenne.
jooker82: Galaxy Nexus csalóka ám, nincsenek alul gombok így nem rémisztő a 4.65". Viszont azt nézem, hogy 16:9-ben annyira nem is vészes még a 4.7". Használhatónak tűnik, kb. Galaxy S II méret lehet.
A 16:10-nél sokkal rosszabb a helyzet, nagyon széles lenne már. Sensation XL és Titan egy vicc, rohadt nagyok már. -
keIdor
titán
-
Domxc
senior tag
Nem gyenge, de lehetne kisebb ez így Galaxy Note stíl.
-
lovrityp
csendes tag
Állitólag a SGS 3 és az Iphone 5 is 4 maggal jön!!!!
-
lovrityp
csendes tag
válasz
donceleger8 #7 üzenetére
Két csaj mi?????? Két nagymagos processzorral!!!!
-
jooker82
nagyúr
válasz
Recon666 #107 üzenetére
Abban az esetben komoly kihivója lesz részemről a 4x HD nak,ha 1GB RAM-ot tettek bele...Mert nagyon szép ketyere...A 4x lehet,hogy túl nagy lesz...de ott a HD kijelző,ami megfog,az L7,meg egyszerűen úgy szép ahogy van... és minőségi anyagokból(fém) rakták össze..
szóval egyelőre 50-50%.... -
kiskaktusz
addikt
"a 2150 mAh kapacitású akkumulátor is igen komoly előrelépésnek tűnik"
Azért 1 4,7" inches telóba férjen már bele 1 ekkora akksi és ne legyen már "komoly előrelépés"...
-
bok92
addikt
A kijelző dicséretes, de LG-t nem vennék...
-
Cyberpunk
félisten
Farmer zsebben hordom.
És nem deszkás a farmer.
Tokom is van egy Case-mate ami nem nőveli meg nagyon a vastagságát. Amúgy sem túl vastag a készülék. A kezdeti időkben ez zavart is. Nam az hogy nagy, hanem vékony és nincs fogás rajta ezért. De ez speciel SGS2-nél is zavarna.
-
Recon666
Közösségépítő
Nem pont ide illik, de most találtam LG Optimus L7
-
keIdor
titán
Nekem inkább az jön le, hogy működik a Samsung marketing. Oké, hogy vannak Cyberpunk-hoz hasonló emberek, akik tényleg igényelnek ekkora méretet, speciális igények, stb.
De többen vannak azok, akik megvennének egy 10.1"-es telefont is, ha a Samsung csinálna, vagy átnevezné a Tab-ot Note 10.1-re.
Főleg Ázsiában vannak néha érdekes emberek. -
Erre hoztam fel, hogy Koreában a csúcskategóriás LTE telefonok piacán 66%-os részesedése van a Galaxy Note-nak. Tehát aki LTE telefont akart venni, azok közül háromból minden második a Note-ot választotta. Ebből nekem nem jön az le, hogy a többségnek túl nagy a készülék.
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #97 üzenetére
Azért egy farmer zsebbe nehezen tuszkolod be, én meg nyár kivételével mindig farmerben járok. Pláne tokkal nem, ilyen drága cuccok mellé meg illik venni, én szoktam is, de az még növeli a méretet. Télen kabát belsőzsebbel megoldott, de így hogy jön a tavasz én nem tudnék hova tenni egy Note-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest