- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
A két szélsőség. Mondjuk az X10 Mini még kisebb lenne.
jooker82: Galaxy Nexus csalóka ám, nincsenek alul gombok így nem rémisztő a 4.65". Viszont azt nézem, hogy 16:9-ben annyira nem is vészes még a 4.7". Használhatónak tűnik, kb. Galaxy S II méret lehet.
A 16:10-nél sokkal rosszabb a helyzet, nagyon széles lenne már. Sensation XL és Titan egy vicc, rohadt nagyok már. -
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Nekem inkább az jön le, hogy működik a Samsung marketing. Oké, hogy vannak Cyberpunk-hoz hasonló emberek, akik tényleg igényelnek ekkora méretet, speciális igények, stb.
De többen vannak azok, akik megvennének egy 10.1"-es telefont is, ha a Samsung csinálna, vagy átnevezné a Tab-ot Note 10.1-re.
Főleg Ázsiában vannak néha érdekes emberek. -
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #97 üzenetére
Azért egy farmer zsebbe nehezen tuszkolod be, én meg nyár kivételével mindig farmerben járok. Pláne tokkal nem, ilyen drága cuccok mellé meg illik venni, én szoktam is, de az még növeli a méretet. Télen kabát belsőzsebbel megoldott, de így hogy jön a tavasz én nem tudnék hova tenni egy Note-ot.
-
keIdor
titán
Azért kíváncsi leszek rá, nem nagyon bízom az LG-ben a tavalyi év után, de ki tudja, talán észrevették a hibákat is most tesznek ellene.
Várjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest