- Logitech szerviz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnywalker
őstag
válasz
E.Kaufmann #27 üzenetére
Hmm.Ezek nem világmegváltó dolgok ami nélkül perpill ne lehetne meglenni!S ráadásul nem jött be a 8.1 sem, se Androidot nem használok, érdekes módon...Lesz majd Win 10, de nem most...!Annyi haszna legalább volt a hozzászólásomnak, hogy az általam javasolt antispy progi már javasolt az i.pon weboldalán...
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
johnywalker #17 üzenetére
Dehogy nincs előny, erősebb NTFS tömörítés és insiderként a ZRAM szerű memórialap tömörítés (na meg a DX12, ok még idő kell az elterjedtséghez). Win7-hez képest túl sok csicsa, de akinek bejött a 8.1-az a Win10-el is nyugodtan együttélhet. Az meg hogy E.(W. )T. hazatelefonál, ez már az Androidban is megvolt, csak más a hazája a droidoknak.
-
johnywalker
őstag
válasz
hibavissza #21 üzenetére
Ha valaki nem szereti ezeket a "panorámás hátsó ablakokat", van már arra is progi: Destroy Windows10 Spying.Viszont tudni kell alkalmazni, mert más dolgot is kikapcsolhat, pl:frissítések.
-
törölt tag
válasz
hibavissza #21 üzenetére
Szerencsére nincs
-
LordX
veterán
válasz
tothzoltan #20 üzenetére
Ha nem az integrált videóra van kötve a monitorod, akkor nem működik a HD4600, azért inaktív. Akár le is tilthatod a BIOS-ból; egyáltalán nincs rá szükséged.
Elvileg van arra lehetőség, hogy a diszkrét kártya le legyen tiltva, és csak az integráltból menjen az egész gép, és csak akkor kapcsoljon be a diszkrét kártya, ha játékkal játszol (a la nVidia Optimus), de gyakorlatban desktop gépen nem sok értelme van.
-
törölt tag
válasz
tothzoltan #20 üzenetére
A win10 automatikusan telepíti ezeket. Ráadásul a "gyártói" változatot. Én pl. észbe se' kaptam máris fölrakta a legújabb synapse2-őt a razereimhez, de ugyanígy control centerrel együtt feltolja automatikusan a legújabb catalyst csomagot a radeonomhoz (amit "illeszkedik" a kártyámhoz) Egyesek szerint ki sem lehet (teljesen) lőni, bár van egy ilyen opció a winupdate beállításoknál.
-
tothzoltan
tag
Cseppet kezdek megkattani ettől az útvesztőtől ami a WIN10 meg az új/legacy processzor témában gyökerezik. Had tegyek fel két egyszerű kérdést (mer' aszittem' értek hozzá de mostmár biztos hogy nem):
1. 4690K / WIN10 - az intel Download Centere erre kombóra nem dob drivert, de a CPUID mégis inaktívként jelöli a HD4600-at. Miért? ... (lábjegyzetben: konkrétan egy darab intel drivert nem telepítettem manuálisan a WIN10 három hetes használata óta, megtette-e ezt a WIN10 maga a háttérben?)
2. Egyáltalán kell-e nekem a HD4600 egy 4Gb-os GTX960 mellé?
Tudom, hogy ez nem a probleémamegoldó topik, de bizton remélem hogy nem csak én vagyok elveszve ezen a téren.
-
törölt tag
válasz
johnywalker #2 üzenetére
Tessék feltenni a win10 -et. Ha hajlandó vagy megosztani az életedet az MS -el, az Intel is megosztja veled a driverét
-
eventus
veterán
Öreg a 4670 procikàm. Hétfőn du. 3-kor lesz a temetés
Már csak olyan frissítés hiányzik, ami szándékosan kinyirja és mindenképp kell venni újat
Ilyen erős dollár és gyenge forint mellett nem buli a csere. Esetleg egy upgrade project? Vihetik a régit és olcsóbban adják az újat.. na nem iszok többet ma
-
törölt tag
"Sajnos a Haswell IGP-je ebből kimarad. Bár technikailag megfelel az API-hoz, de átkerült már a legacy támogatási fázisba, vagyis új funkciókat már nem kap"
Na Ez egy roppant aranyos történet
Más szavakkal: Írtak egy vadiúj drivert, és ha már amúgyis ott jártak, gondolták letiltják a Haswell-ekben, mondván, hogy már úgyis legacy.. Vagyis, még akkor is cinkes lenne (a "húséges vásárlók" nagyérdemű tömegei felé, ha már belőlük élnek ugye) ha a vas tudná/eddig is tudta, de b@ˇˇnának írni külön ahhoz, ahogy eddig sem tették. De így még cikibb, hogy írtak a többivel együtt ehhez is, vonatkoz(hat)na rá is, de inkább gyorsan le is tiltják, hogy vedd az újabbat. Miért? Hát mert "legacy". Nem azért, mert annyira "elavult" hogy ne tudná az OpenGL4.4-et, hanem mert úgy időzítették a szitut, hogy a saját maguk által felállított support-időlimiten kívül essen a termék. Összes pofám leszakad
-
schwartz
addikt
Haswell legacy termek. Jovan...
(Intel. mi igy is szeretunk
)
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
johnywalker #6 üzenetére
win10re van támogatás, ha tényleg kell
-
törölt tag
válasz
johnywalker #6 üzenetére
Ott a driver.
Amiért az újabbak kapnak W7 támogatást az szerintem a business vonal. -
Elrood
őstag
válasz
johnywalker #4 üzenetére
i5 4690 az 4. generációsnak felel meg. Ezért nem megy fel a driver, mert a drivercsomag 4. generációs GPU-hoz csak Win10-es telepítőt tartalmaz.
-
Elrood
őstag
válasz
johnywalker #2 üzenetére
A driver leírása alapján így telepíthető a driver:
6. gen.: Win 10/8.1/7
5. gen.: Win 10/8.1/7
4. gen.: Win 10Nem Win10-es driver 4. generációra augusztus óta nem jött (15.36.24.4264)
-
johnywalker
őstag
Valami nem stimt ezzel a cikkel, illetve driver csomaggal, HD Graphics 4600-ra sem hajlandó felmászni win7-re.
-
Televan74
nagyúr
Ha OpenGL 4.4 -et szeretnél válts. Na nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 15.40.7.4279-es verziójú meghajtó számos hibát is javít.
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest