Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
- 

vtechun veterán Sziasztok! Tegnap felraktam a laptopomra egy SD kártyára az openelecet. Tesztelgettem, pl. felraktam az exodus nevű kiegészítőket, stb. Azt figyeltem meg, hogy egérgombynyomást követően, amikor rákattintottam pl. az exodus egyik menüpontjára, akkor belaggolt. Ez mennyire általános? Mert ugyanezen a gépen, win alatt, winyóról sosincs ilyen. Gondolom az SD kártyához lehet köze, mert valamiért irni akar rá ilyenkor. 2 kérdés vetődik fel. 1., Az én SD kártyámmal lehet valami, amit úgy találtam a fiók mélyén? Vagy 2., ha, ez általános ilyen SD kártyás téma esetén, akkor biztos van megoldás arra, hogy memóriába dolgozzon ilyenkor, ugye? Köszi! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest