- Melyik tápegységet vegyem?
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
Jelenleg a HTPC-en a Gotham 13.2 verziója fut OpenElec alatt. Egy hete véletlenszerű kicsi mikróakadásokat vettem észere filmezés közben, ami engem roppant mód zavar
Eddig nem jöttem rá mi okozhatja, és mivel már párszor terveztem a legújabb Kodi-ra frissíteni, így úgy gondoltam hogy most el is jött az ideje a frissítésnek. Csak hiába próbáltam az XBMC beépített updaterén keresztül elindítani automata módban és manuál módban is a frissítést, egyszerűen nem sikerül. Ha manuálisan próbálok újabb verziót kerestetni vele, nem talál semmit.
Az lehet hogy ezt a verziót így már nem lehet Kodi-ra frissíteni ? Vagy van rá valami más mód is, hogy frissítsem a rendszert anélkül, hogy teljes újratelepítést kelljen csinálnom ?
Ha nincs rá mód a sima frissítésre, akkor meglehet oldani azt, hogy a beállításokat kiexportáljam az XBMC-ből, majd egy friss telepítés után ezeket a beállításokat egyszerűen beimportáljam a Kodiba ? Vagy marad a full manuál újrakonfigurálása a rendszernek ?Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Microsoft Edge
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 7670 16" FHD+ Core i9 vPRO 12950HX 16 Mag Nvidia Quadro 64GB DDR5 2TB NVME SSD Gar
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest