Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
badmad
senior tag
válasz
sangva9970 #27421 üzenetére
Köszönöm szépen ....egyetlen kérdés még?Amikor szervercímet kér a zoiper mit kell beírnom...?
-
petipetya
nagyúr
válasz
sangva9970 #27423 üzenetére
Ugyanarról beszélünk? Nincs olyan menüpont, hogy offline térkép.
Beírom hogy Párizs, kiadja, felhúzom az alsó csíkot, menü és ott van az offline letöltés. Budapest esetén (és hazai város, régió, részlet stb.) esetén nincs ott az offline letöltés.
-
janosibaja
őstag
válasz
sangva9970 #27423 üzenetére
Azért azt megnézném, aki 2-3 országon áthajt autóval az offline Google Map segítségével navigálva, majd kiszállva a kocsiból, tömegközlekedik, meg gyalogol vele.
Éppenséggel erre készülök most is.
A Sygicet anno megvettem, vacak, az iGo-t csak lopni lehet, más, szóba jöhető offline navigáció nincs...
-
badmad
senior tag
válasz
sangva9970 #27414 üzenetére
oké ...csak az a baj ,hogy a cheap voipra vagyok reggelve és most töltöttem rá 10 dolcsit nem akarom hogy elvesszen...
-
janosibaja
őstag
válasz
sangva9970 #27415 üzenetére
Ja, csak kézzel frissül, s kétségbeejtően puritán a HERE-hez képest.
-
petipetya
nagyúr
válasz
sangva9970 #27415 üzenetére
Nálam is a legfrisebb Google Maps van fent, és nem működik benne az offline letöltés.
-
virkir
veterán
válasz
sangva9970 #27015 üzenetére
Utolsó 11-es nightly.
Nekem tegnap kezdte megint. Ürítek gyorsítótárat akkor jó pár órát aztán kezdi elölről.
Az asszonyé meg a múlt héten játszotta el, hogy konkrétan használhatatlan volt a telefon mert annyira sűrűn jött, hogy alig bírtam engedélyezni az ébresztést meg az ébrentartását. Na attól legalább abbahagyta.
Az meg tán az utolsó előtti ota kitkat-en van. -
Obyboy
addikt
válasz
sangva9970 #26902 üzenetére
Tudom. Törlöd majd frissíted a legújabbra, (érdemes utána átnézni, hogy minden hozzá kapcsolódó cucc megfelelően tud-e futni). Ha minden jól megy a frissítés után nem fog beragadni.
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz
sangva9970 #20418 üzenetére
Nekem magat a telefont is "bemondasra" adta oda a gls futar, es meg o volt felhaborodva amikor nemtetszesem fejeztem ki...
Egyebkent a "google szolgaltatasok" nevu folyamatnak hany % a normalis fogyasztasa? Nekem most 48 ora utan ez van a lista tetejen 13%-kal. Helymeghatarozas energiatakarekos uzemmodba van kapcsolva, wifi mindig be, ha alszik a telefon akkor is.
-
csonka
tag
válasz
sangva9970 #20414 üzenetére
Na ezért lenne érdemes mindenkinek elküldeni a hibajelentést, ha FC-zik. Azért csak megunnák a percenkénti több ezer jelentést.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
sangva9970 #20418 üzenetére
Ez nagyon gáz. Mi franc ez a dpd?
-
Avicularia
veterán
válasz
sangva9970 #20415 üzenetére
Ugyanez itt is. volt lg gpad 8.3-as tabom, annak jóval hosszabb volt a kábele, de azt eladtam és gondoltam jó lenne egy hosszabb kábel. De így feleslegesen rendeltem, mert csak 1A megy át nekem is a gyári töltővel.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
sangva9970 #20401 üzenetére
Biztos, hogy merul?? 7.5.71 service a legujabb, akkor fc-zik, ha le van tiltva az ebresztes. Engedd neki, elvileg mar nem meriti a telefont. Egy probat meger.....
-
sangva9970
csendes tag
válasz
sangva9970 #20400 üzenetére
illetve az Ébrentartást. Azt engedélyezed, akkor nem fc-ik, viszont merül, mint a tengeralattjáró
-
Vagany
őstag
válasz
sangva9970 #20063 üzenetére
Az úgy tényleg érdekes. Azt nem értem, miért nem adtak számot hozzá, ennyiért már az is járna, a telefon szállítása sem volt drágább és ahhoz adtak tracking-et, és az árából (7xxx Ft) ítélve ez is futárral jön, tehát lenni kéne trackingnek. Az hogy 9 napja nem jött meg az inkább a készlethiányra utal szerintem mint a szállítás lassúságára, gondolom sokat eladtak úgy, hogy még nem is volt kézzelfoghatóan a raktárukban, viszonylag hamar "out of stock" lett a powerbank amikor néztem. Így már azért érthető az aggodalom, remélem hamar rendeződik.
-
válasz
sangva9970 #20055 üzenetére
Rendeld meg 10ezres postaval DHLel, akkor alairast is kernek
-
Madoc
veterán
válasz
Bocs Hülyeséget írtam.
-
Vagany
őstag
válasz
A powerbankot eleve drágább postával adják fel (ott elvileg van nyomkövetés is), de füleseknél lehetett választani hálisten, így csak az olcsóbb 1xxx Ft-os postát választottam, úgyhogy rendben van ez így szerintem, nem kell a pánikot kelteni
.
-
Vagany
őstag
válasz
sangva9970 #20048 üzenetére
Nem kellett aláírni és még lakcímkártyát se kértek, ha belefért volna a postaládába akkor simán berakta volna, de így a postára kellett értemennem az értesítővel (2db füles jött OP-tól).
-
Helltak
őstag
válasz
sangva9970 #20048 üzenetére
Nem én vettem át, hanem szüleim, de szerintem alá kellett írniuk. Szóval meghatalmazás meg ilyenek nem kellenek.
-
válasz
sangva9970 #20044 üzenetére
Mindig munkahelyre kértem, de a futárral sose találkoztam, egy kolléga vette át.
-
Helltak
őstag
válasz
sangva9970 #20044 üzenetére
Szia!
Én már rendeltem így tőlük és simán a postás hozta. Nekem egy hét volt az egész, pontosabban 5 munkanap. -
vitezlejszlo
őstag
válasz
sangva9970 #19604 üzenetére
Megnéztem a Nillkin 2A kábelt a párom LG töltőjével ami 1.8A-es, azzal 1820-1834 mA -rel töltötte a telefont, 28%-ról 64%-ra kb fél óra alatt megküldte.
Szóval most akkor LG töltővel 1.8A, OPO töltővel meg csak 1.1A...
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
sangva9970 #19604 üzenetére
Hali
Nos leteszteltem...
A gyári töltővel 1.1A-rel veszi fel a töltést a telefon ha a Nilkin 1.2m kábel van rajta.
Autóban ugyanez viszont 1.9A.
Van otthon egy LG töltőm, az is 2A-es, megnézem azzal mit csinál... de ez így igen fura...
-
dreko
aktív tag
válasz
sangva9970 #19556 üzenetére
Így használom és tökéletes.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
sangva9970 #19556 üzenetére
Este letesztelem Neked. Direkt az autóba vettem, mivel ott működik, feltételezem az Opo töltővel is fog, de estére megnézem!
-
sangva9970
csendes tag
válasz
sangva9970 #15816 üzenetére
Tapasztal megosztás az előzőt folytatólag:
1. Vasárnap reggeltől nincs mobilnet ( Telenor, Klasszik 1 csomag + 1Gb+Deezer, Budapest több pontján)
2. Vasárnap este bejelentettem a telefonos ügyfélszolgálaton
3. Hétfőn délelőtt még mindig semmi, bementem a szomszédos üzletbe
4. Panaszt elmondtam, srác ellenőrizte a beállításokat, minden rendben, net még mindig nincs
5. Sim csere, sajnos net még most sincs
6. Az ő "demo" Sim kártyájuk bele, net működik, speedtest zárt térben letöltés 21.92Mbps, feltöltés 1.41Mbps( az enyém előtte sem volt hajlandó többre, mint letöltés max. 8Mbps, le 3Mbpshiba nem a készülékben!!! )
7. Ő ötlete, hogy váltsunk tarifacsomagot, mert lehet az okozza a problémát
8. Váltás a majdnem hasonló árú smarttarifa 1-re ( elvileg ígéret szerint ingyenesen) Nem szeretnék nagyobb csomagot, mert a hívásaim többsége voip alapú)
9. Láss csodát net működik! ( persze a sebesség maradt a régi)
10. Heteken keresztül nem volt mobilnetem az M3-as vonalán, most működik ott is ( ez csak azért érdekes, mert az 1Gb-os csomag maradt a régiben, akkor nem ment, most igen?)
11. Hazajöttem, hívtak a technikai panaszkezelő központból. Nagyobb sebességet ne is akarjak, hetekkel ezelőtt minden előfizetőnek elérhetővé tették az lte-t, viszont állítólag mindenkinek maximálták 7.5Mbps-ra a letöltési sebességet?
12. Segítséget kérnék minden Telenor előfizetőtől, speedtest mérésekre, részletes adatokkal (melyik hangalapú előfizetői csomag, melyik net csomag, letöltési és feltöltési sebesség, nyílt helyen, lehetőleg Budapesten!
13. Köszönöm -
Lacika0002
aktív tag
válasz
sangva9970 #15218 üzenetére
LTE-ről nem tudok nyilatkozni, mert nálam soha nem volt olyan
Telenorban se tudtak mit mondani hogy miért nincs.
Amióta beállítottam EURO-ra a frekvencia sávot azóta még nem dobta el a jelet alvóban. Remélem így marad -
mosquetoo
tag
válasz
sangva9970 #12960 üzenetére
Szia, most olvastam amit tanácsoltàl.
Annyit kèrdeznèk hogy hogy tudom törölni az elmentett beállítást és akkor automatikusan fogja hasznáni amit ilyenkor kell vagy kell valamit allitanom? -
meridaharcos
senior tag
válasz
sangva9970 #11994 üzenetére
https://oneplus.net/one
Innen rendelve lenne még valami egyéb költségem ?
Próbáltam utánna olvasni, de már összezavarodtam. -
M0RGI
őstag
válasz
sangva9970 #11313 üzenetére
Hajjaj..
Akkor úgy tűnik eléggé szórnak a postázási idők. -
DummyBoy
senior tag
válasz
sangva9970 #10353 üzenetére
Google Play szolgáltatásoknál letiltottam a felbéresztést és az ébrentartást ... Mint ahogy az előttem lévő postokban írták ...
-
DummyBoy
senior tag
válasz
sangva9970 #10351 üzenetére
Nem.
Úgy értettem, hogy egy teljesen szűz telefon, SIM kártya nélkül, idleben nem bírt ki egy napot egy feltöltéssel. (Ergo RF rész nem megy, semmi sem megy, csak Wifi néha ...)
Feltöltöttem a telefont, nyomkodtam kicsit, majd lefeküdtem, reggel felkeltem és le volt merülve, én meg kamilláztam, hogy ez mi?
Írtam is itt a fórumban, és kiderült hogy a Google play szolgáltatások nem engedik le sleepbe a telefont, folyamatosan pörgették, óránként 8-10%-ot merült ...
Szerencsére meglett a bibi, most szuper, azt várom, hogy megjöjjenek a védőcuccaim hozzá, és bele tudjak költözni, kiváncsi vagyok hogy az én normál használatom mellett mennyit bír majd.
-
oscar1985
csendes tag
válasz
sangva9970 #10317 üzenetére
En a Note 3-hoz hasonlitanam(mondjuk a Note szelesebb, de hasonlo meret):
Note 3
151.2 x 79.2 x 8.3 mm (5.95 x 3.12 x 0.33 in)
OPO
152.9 x 75.9 x 8.9 mm (6.02 x 2.99 x 0.35 in) -
tick
aktív tag
válasz
sangva9970 #10317 üzenetére
Dogee Kiss me
-
adblock
csendes tag
válasz
sangva9970 #10183 üzenetére
Sajnos valaki gyorsabb volt nálam, de azért köszönöm.
Akkor továbbra is figyelek amennyire tudok, csak meló mellett + teló nélkül ez nem egy könnyű mutatvány -
kopter77
tag
válasz
sangva9970 #9935 üzenetére
Köszönöm megtaláltam. Csak az nem pont úgy néz ki mint amit eddig küldtek, az inkább megrendelésnek tűnik mint számlának.
-
kozi71
senior tag
válasz
sangva9970 #9652 üzenetére
electric device
-
storm3
senior tag
válasz
sangva9970 #9464 üzenetére
Mennyi lesz a vége?
-
chosa91
aktív tag
válasz
sangva9970 #9464 üzenetére
Pre-Order időszakban rendelők is kapnak invite code-t?
-
micafighter
nagyúr
válasz
sangva9970 #9136 üzenetére
Ez igy ebben a formában nem igaz. A paypallal lehet fizetni, meg pénzt küldeni. A paypal buyer protection (amit idéztél) abban az esetben él, ha fizetsz. Ebben az esetben a paypal a jutalékát az eladótól vonja le. Tehát azért nem jó amit írtál mert banki váltásnál ugyanúgy él a paypal buyer protection fizetésnél, és a paypal a jutalékot az eladótól vonja le.
-
virkir
veterán
válasz
sangva9970 #9125 üzenetére
Lehet, hogy ez van kiírva de a tapasztalatom teljesen mást mutat.
1. Mint már többen leírták egy hang nélkül engedett fizetni eltérő címre a csomagtovábbítóhoz küldött árúért.
- Fogalmam sincs mitől függ, hogy kiben bíznak elsőre, vagy elég volt nekik egy rakat ebay-es vásárlási előzmény.
2. Ugye elvileg csak olyan kártyával használható amit a próbatranzakció kódjával megerősítettél.
- Nekem simán engedi használni az asszony alig két hete hozzárendelt kártyáját aminél még mindig nem történt meg hitelesítés.
Egy telefon már megjött erről fizetve, egy meg a hét végén lett rendezve. -
micafighter
nagyúr
válasz
Az lehet, hogy ez van kiirva, de több ezren rendeltünk világszerte oneplust a fizetéshez használt paypaltol éltérő ország szállitási címére (csomagtovábbitás, ismerős, stb).
-
mukurisho
tag
válasz
Ezt azzal cáfolnám, hogy én saját névvel rendeltem a one+ tól,
haver címére Ausztriába és egy másik, itthoni haverom fizetett paypellel, mert
az enyém éppen nem engedett be...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest