Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- RAM topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
pendre54 #168 üzenetére
Nem tudom mitől biztonságosabb a 10 eurós szállítás, abból is ki lehet felejteni valamit. A felár annak köszönhető, hogy prémium csomagküldő céggel küldik, akik sokkal gyorsabbak (és nem várnak a gyűjtőfuvarokra, hanem időre teljesítenek). De ugyanúgy Béla 1 fogja becsomagolni a raktárban, Béla 2 fogja begyűjteni, Béla 3 szortírozni az elosztóban, Béla 4 pedig kikézbesíteni. A Bélák pedig akkor is Bélák ha a UPS-nél dolgoznak a fene tudja melyik random másik cég helyett.
Csak a supportban lehet bízni, hogy jófej módon reagálják majd le.
-
LordNerve
csendes tag
A legelső screen a nyelvválasztó, mint a legtöbb androidos telefon esetében. Szerintem ezzel mindenki meg tud birkózni.
Az itthoni szervizelést egyenlőre felejtsd el. Az OnePlus senkinek se ad el alkatrészt, tehát ha nem a hivatalos szervíz javítja az csak utángyártott alkatrészekkel teszi ami mondjuk például egy kijelző esetben katasztrofális lehet.
A gyári szervíz viszont baromi kényelmes, profi és egyáltalán nem drága.
Garanciális időn belül meg a segged is kinyalják. Akkumulátor pl ingyen cserélik akár egy héttel a garancia lejárta előtt is ha reklamálsz, hogy már nem az igazi. De cserélnek kijelzőt is, ha rossz fényerőre panaszkodsz, vagy alaplapot ha random újraindulásokra.
Én most kaptam új kijelzőt, usb portot, aksit és teljes készülékházat ingyen az egy hónap múlva 2 éves telefononra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Méltó folytatást kapott az utóbbi idők legjobb ár/érték arányú Never Settle mobilja.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest