- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Vissza lehet rakni a príma A11-et rá, lásd rollback: [link] . Én is így tettem 8 Pro-mon. Ha eddig szerette vele, vélhetőleg később is fogja. A frissítési piszkálás is letiltható ADB-ből, nem kell hozzá se root, se komolyabb piszkálás sem. [link]
Sajnos a rollback törli a készüléken lévő dolgokat, így menteni kell és újra belakni, nálam ez nem volt gond szerencsére.[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
Nálam először jónak tűnt, majd kezdett egyre több apró hiba előjönni, majd már alkalmazások is szarakodtak. Kapott egy gyári visszaállítást, de nem lett jobb. Visszament a 11 és azóta hiba nélkül működik minden, kérdés hogy OTA-n lesz-e frissítés ezután.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
tomp
félisten
Pontosan! Számomra ez gáz...
Mikor láttam a crasht máris készítettem a logot és küldtem el nekik. Utólag csináltam hozzá feedbacket mert kell nekik
Android 11-en is a Dev. team-el beszéltem, hogy elkészítsem az egyedi telenor 5G konfigot. A VoLTE-t is én csináltam meg telenorra.Sőt az LHDC bitrate állítási bugot is én jeleztem és a Bluetooth logok alapján javították. Már a zárt béta tagságot is felajánlották de nem fogadtam el mert a heti update azért kicsit erős nekem ugye mint elsődleges telefonon.
-
Linkin1994
senior tag
Az op fórum csak erről szól.Mindig sírnak ha nincs update azért ha van azért.Most is megy a sírás az OOS12 miatt hogy color os szerű.Igen ez köztudott volt hónapokkal ezelőtt.Persze most hogy állítható benne a dark mode stb azt hirtelen mindegyik elfelejti.Mikor hosszú hónapokig ríttak ezekért.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Linkin1994
senior tag
Már van rá magyarázat hogy ez most béta vagy nem
Having been the first to test the stability of OxygenOS 12, this update first started to roll out to our Open Beta and Closed Beta users. They received the update a few days ago as a sneak peek of the first stable build and, now, the wider rollout to stable users is starting as well. Thanks for your participation and feedback, it is deeply appreciated!YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
tomp
félisten
OB1 rosszabb volt! Az úgy merült mint a Titanic!
OB2 már sokkal jobb.
Utcán folyamatos bluetooth zenével(LDAC és LHDC codec) 4óra kijelző idő jön össze.
Ha nincs zene és normálisan használom itthon akkor 5-5,5óra is össze tud jönni.stomi83
2cellás akksi miatt valóban ajánlott havonta 1-2x teljesen lemeríteni és utána fullra feltölteni mert a 2 cella feszültsége elmászik. Ha pedig elmásznak akkor valótlan értéket mutat a telefon.
pl 1%-on van az akksi de mégis megy még 20percet normál terheléssel. -
stomi83
csendes tag
Nekem sajnos a 11.2.9.9 verzióval is nagyon merül. Átlag 2,5-3 óra SOT időm van, és naponta töltenem kell. Játszani soha nem szoktam, GPS-t csak autóban használok, hétköznapokon 2x30 percet, de addig töltőn van a telefon. Ezen kívül semmi extra, csak a szokásos.
Múlthéten írtam a OP szupportnak, hogy szerintük ez így rendben van-e. Javasolták, hogy 2x merítsem le teljesen a telefont, és töltsem fel 100%-ra. Megcsináltam úgy, ahogy írta a csaj, bár nem igazán bíztam benne, hogy segíteni fog. Mondanom sem kell, hogy nem is segített. Most várok még néhány ciklust, hogy ne mondhassa, hogy "majd megtanulja a telefon a szokásaimat, és utána jobb lesz", de pár nap múlva ismét írok nekik.
A gyors töltés miatt amúgy nem vészes naponta tölteni, csak fura, mert mások ennél jóval jobb akksi időről számolnak be. -
tomp
félisten
Én azt mondom, hogy igen!
Az OpenBeta 1-et csak annak volt ajánlott akinek fontos volt az LHDC bluetooth codec. A Beta2 már szerintem bátran felrakható bárkinek.
A "legerősebb" bug a 4K60 felvétel.
Azon kívül csak apró bugok vannak.
5G hibát pedig én is nyomozom, hogy mi váltja ki. -
tlala
addikt
Azt pontosítottam, hogy az egész kérdéskör (számomra: venni-nem venni...) az 5G körül megy, és köszi, hogy te is megerősítetted, hogy a 4G teljesen rendben van.
"...elvileg ugyanolyan, mint a többi..."
Viszont itt nem tudom, hogy pontosan mit értesz a "mint a többi" alatt, mert azt több fórumban olvastam, hogy pl. az LE2121-es indiai hw verzió nem lett ugyanaz 5G sávok tekintetében, hiába cseréltek rajta ROM-ot. Ez nekem azt mutatja, hogy létezik több hw verzió.
Hogy teljes legyen a káosz, a Oneplus hivatalos oldal specifikációi szerint a 9 pro nem tudja az említett magyarországi B42-es és B43-as 5G sávokat...
De el is engedem a témát, mindössze azért hoztam ide az egészet, mert azt gondoltam, hogy itt vannak olyan felhasználók, akik már tesztelték 5G-n a telefonjukat érdemben, vagy többet tudnak a témáról, mint én - eszem ágában sem volt vitát generálni, hogy kinek mi fontos hosszú távon egy ilyen értékű terméknél.[ Szerkesztve ]
-
mókuska
tag
Nekem a Viper4 ér annyit. Elég sokat hallgatok zenét rajta, főleg futás közben. És egész más élmény. Sokat dob a hangzáson. A fülesekhez amiket használok, a viper készítője készít normalizált beállítást, amivel még kiegyenlítettebb a hangzása. A substratum csak egy plusz. Eléggé feldobja és egyedibb tőle a készülék megjelenése.
Viszont egy jó kernel még üzemidőben is sokat hoz. -
unicumnext
aktív tag
-
Néha visszajövök Android-ra, hogy jó ez, nem lesz vele baj, de mindig csalódnom kell.
A telefon maga szuper, imádom a kameráit, a sebesség korrekt, de az ilyen dolgok kiakasztanak. Nem szeretnék mást, csak azt, hogy működjön minden normálisan anélkül, hogy le kellene nulláznom random a telefont.Az Androidos gyerekbetegséget pedig ennyi év alatt még mindig nem sikerült kinőni, hogy heti 1x minimum illik újrainditani a telefont, mert elfelejt értesitéseket küldeni vagy beakad egy program és húzza le az akksit. Nem megerőltető szó sincs róla, csak sokszor elfelejti az ember és arra lesz figyelmes, hogy leszippantott 30%-t a telepről valami szemét vagy lemarad olyan emailekről amik elég fontosak.
Vannak dolgok...
-
unicumnext
aktív tag
-
Pityu99
tag
Bár tapasztalatom még nincs vele, holnap jön meg a telefon és csak a gyári fólia kopása után akarom felrakni, de én Nilkin üveget rendeltem. Ez követi a kijelző lekerekítést is. Nem tudom az ujjlenyomat olvasót mennyire befolyásolja, majd kiderül. A vicc az, hogy egyszerre rendeltem a telefonnal, mindkettő kínából jött, ez még múlthét elején megjött a telefon meg csak holnap fog :D
-
Vitee
aktív tag
En Spigen Tough Armor tokot vettem hozza. Igaz jo vastag tole igy a telefon, de tetszik hatul a kihajthato tamasz.
A kamera sziget vedelme eleg melyre sikerult, szembol a 4 sarok is magasabban van.
Az OP 6t vekonysaga hianyzik"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Varszegig
veterán
Tokban a gyári külön megvehető toknál jobbat nem kapsz. A legjobb tok, ami valaha telefonomon volt. A tapintása, a minősége stb. Nem arra gondolok, ami a csomagban van.
Szoftveres dolgok: Soha nem térnék vissza a Samsungra, itt egyszerűen minden jobban kézre áll. Launcherben a gyári a legjobb, widgetben meg azt állítasz amit akarsz. Ott van még a shelf is. Kicsit ismerkedj a rendszerrel. Nincs túltolva gyári hülyeségekkel, épp ez a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenWRT topic
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Óra topik
- PR-Telecom
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Gyúrósok ide!
- One mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával