- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eGPU tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dl650
tag
válasz
sharkypeti #4017 üzenetére
14.00.720.Szerintem nem lesz rá 15, de lehet, hogy rosszul tudom.
-
dl650
tag
Új frissítés érhető el a globálra. Gyári OTA.
[ Szerkesztve ]
-
dl650
tag
válasz
sharkypeti #4009 üzenetére
Nálam újra jelentkezett ez a probléma. Semmi új nem települt a telefonra csak pont a telefon applikáció frissült. Lehet ez okozza a képernyő sötétedést hívaskor?
-
dl650
tag
válasz
sharkypeti #4009 üzenetére
Én is jártam már így egyszer-kétszer. Meg mondom őszintén, fogalmam sincs már, hogy mi oldotta meg a problémát. Talán valami újraindítás vagy frissítés? Sajnálom, hogy nem tudok érdemben segíteni, de talán próbálkozz ezekkel. Olyan is volt, hogy a frissen fekrakott fólia kevert be a zseb móddal. Szóval lehet, hogy valami egyszerű dolog lesz a ludas.
-
dl650
tag
Az enyém is nagyon merül. (igaz, már egy éve
) Sajnos a 9 pro az akku időben nem valami jeles. Meg sem közelíti a régi 6t-met.
-
dl650
tag
Most jött meg a gyári OTA a globálra is.
-
dl650
tag
Globálra is megérkezett.
-
dl650
tag
Globálra is megjött a gyári OTA 600.
-
dl650
tag
Én ezt rendeltem. Olcsó volt. Könnyen fel tudtam rakni. A széleken is jól rásimult és a keletkezett pár kicsi buborék is eltűnt pár nap alatt. Viszont a felület nem tökéletes. Egy kicsit látszik rajta a gyártás nyoma. HUF1,277.68 64%OFF | 4Pcs Hydrogel Film For OnePlus 7T 6T 5T 8T Pro Full Cover Screen Protector 7 6 5 8 9 9R Protective Film
https://a.aliexpress.com/_EjycAIN -
dl650
tag
válasz
fripi9608 #3964 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet! Már tök mindegy, hogy milyen android van rajta. Ez ennyit tud. Két éves múlt a teló és a 14-es droid fut rajta. Néha ki lehet csikarni belőle 4-5 órát is kb másfél nap alatt, de az már ritka. Bár igaz, hogy újkorában sem közelítette meg a 6 t-t. Ott simán meg volt a 6-7 óra két nap alatt.
-
dl650
tag
Az 500 - as jött még csak.
-
dl650
tag
Nem egy napot. Az egész 14 csak most érkezett meg Globálra. Külföldi fórumokon is nagy volt a felháborodás.
-
dl650
tag
Most jött meg az OTA Globálra is.
Sokat késtek!
-
dl650
tag
A global OTA még mindig nem jött ki. Amióta OnePlus-t használok, ha jól emlékszem, ilyen csak egyszer volt, hogy az EU előbb kapott frissítést mint a Global. Vagy gond van vele, vagy ennyire elfoglaltak? Amúgy tapasztalat? Valahol írták, hogy zöld csík jelent meg a kijelzőn frissítés után. Ha jól emlékszem ilyen is volt már korábban.
-
dl650
tag
Globalon még nincs.
-
dl650
tag
Globálra jött frissítés. Ez még nem a 14-es!
Csak biztonsági frissítés. Gondolom a következő már az új verzió lesz.
-
dl650
tag
Jött egy OTA globálra. LE2125_13.1.0.592(EX01). Csak biztonsági frissítésnek írja, de 1Gb! Érdekes.
-
dl650
tag
Globálra jött frissítés. Semmi extra, csak a szokásos biztonsági.
-
dl650
tag
Amúgy én is figyelgetem, de eddig még senkinél sem láttam 9 Pro-t, de még csak One Plus-t sem. Kivéve a feleségem 6T-jét, de azt meg tőlem örökölte.
-
dl650
tag
Majd a következő frissítésnél megint beírunk páran, hogy megjött az OTA...
aztán ennyi. Kíváncsi vagyok vajon hányan használunk kis hazánkban OnePlus 9 Pro-t?
-
dl650
tag
Videó készítés közben tapasztalt akadozásra, szaggatásra van valami gyógyír? Eddig nem tapasztaltam mert ritkán készítek videót, de pár napja többször is használtam és ahogyan el kezdett melegedni úgy kezdett szaggatni a felvétel. Ha jól emlékszem már más is tapasztalt ilyet.
-
dl650
tag
Globalon is kint van az 590 - es, de majd csak hétvégén rakom fel.
-
dl650
tag
válasz
mesesajt1967 #3820 üzenetére
-
dl650
tag
Érdekesek ezek a bugok. Ugyan az a verzió valakinél bugos valakinél meg tök jó. A fene sem érti ezt. Én is jártam már így. Merült mint a Titanic, másnál meg minden rendben volt. Aztán csináltam egy factorit és minden jó lett.
-
dl650
tag
Nekem is most jött meg. Global OTA.
-
dl650
tag
Tudom, hogy volt korábban, de egyszer visszavették és utána ha jól emlékszem nem lehetett állítani. Vagy csak álmodtam...
[ Szerkesztve ]
-
dl650
tag
Frissítettem. Most újra van csúszka a RAM bővítésnél. Vagy már korábban visszahozták csak lemaradtam róla?
-
dl650
tag
Frissítettem global F20-ra. Eddig minden rendben, de sokkal jobban merül. Remélem pár töltés után helyre áll és ugyan olyan jó lesz mint az F18.
-
dl650
tag
Nálam nem jelez a Messenger, a feleségem telójára meg egyfolytában jönnek a rég üzenetek.
-
dl650
tag
Nálam is feldobta globálra.
(OTA) Nem merem felrakni mert jelen pillanatban nagyon jó a telóm. Ilyen jó még soha sem volt és félek, hogy...
[ Szerkesztve ]
-
dl650
tag
Korábban már írtam, hogy nagyon melegedett és merült a telefonom a Global F18 frissítés után. Magától megszünt a probléma. Az elmúlt két hétben minden tökéletesen működik. Az üzemidő az én felhasználói szokásom szerint szuper. Reggel hattól másnap késő estig, tehát bő negyven órát megy el egy töltéssel és a Sot 5.5 - 6 óra. Egy éves múlt a telóm és újkorában sem volt jobb. Teljesen elégedett vagyok vele. 120 Hz és Qhd-nmegy.
-
dl650
tag
Nálam sem tanulta meg a fényerőt. Amúgy szerintem sem kell félni a beégéstől. A régi 6T-m most volt 4 éves. Most az asszony nyúzza és még semmi baja. Az aksi is gyári még.
-
dl650
tag
-
dl650
tag
válasz
Atish19 #3464 üzenetére
A Chrome a nagyobb fogyasztó, 430 mAh. Rendszer Ui 18 mAh. Google Play szolgaltatasok 74 mAh. Passz. Videóknál teljesen meleg. Eddig ez nem tűnt fel. Már csak 5t százalék. Otthon dolgozgatok, a háttérben megy bluetooth-on a zene Kb 1 órája (nem Youtube hanem zenelejatszo) . Ennyi. Annyira nem értek hozzá. A mostani frissítés előtt nem csinált ilyet. Asszem megint gyalu lesz...
Most hogy írtam megint meleg a teló.[ Szerkesztve ]
-
dl650
tag
Ja, bocs. Global F18. Három és fél órája vettem le a töltőről, 45 perc Sot és 67%-on van a teló. Ilyet még sosem produkált. Basszus most laktam be a telót most meg megint gyaluljam? Vissza léptem android 11-re és onnan telepített több lépcsőben 13-ra, utána egy FR és kész. Belaktam a telót és jött rá az F18. Onnantól vége. Merül. Így még nem jártam. Vagyis egyszer még a 6T-nél.
-
dl650
tag
Az ünnepek között volt egy kis időm és végre újratelepítettem a telót. Teljes gyalu. Mire újra belaktam jött rá a frissítés. Azóta merül mint a Titanic és rendesen melegszik is. Nálatok minden rendben?
-
dl650
tag
Megjött a global OTA is. F17
-
dl650
tag
válasz
Atish19 #3210 üzenetére
Reggeltől estig szerintem megy a 6 óra Sot, de a 7-8...hát nem tudom... Az szerintem is túl nagy elvárás. Én mondjuk nem is nyomkodom 8 órát egy nap. reggel leveszem a töltőről és másnap estig bírja és Kb 4-5 a Sot a 13-as alatt. Az utolsó 12-esnél jobb volt az üzemidő.
-
dl650
tag
válasz
ghiottone #3153 üzenetére
Nálam is működik a Vaced 13 alatt. Fr nem volt.
metal01: nálam is így van. Merül rendesen. Most tartok 1 nap 6 óránál és 2.5 kijelzőidőnél és 45% aksi. És ez még elég jó! Talán kibírja estig míg hazaérek. A C66 jobban bírta. Remélem javítanak rajta. Ha lesz egy kis szabadidőm akkor csinálok egy Fr-t.
-
dl650
tag
Köszi! A másik gondom a Google Dialer. Hogyan lehet teljesen eltüntetni? Hiába használok másik dialert, hívaskor mindig bekever. Ha pl a true dialert használom és van egy hívásom akkor megjelenik a true kezelőfelület és rögtön átvált a Google-re. Más telefon app-nál is ez a helyzet. A Google Dialer mindig ott van!
-
dl650
tag
A13-nál a Shelf-ben csak a gyárilag beállított widget-ből lehet választani vagy másmilyent is? Nekem nem sikerült. Vagy csak én vagyok ennyire balfék?
-
-
dl650
tag
Most jött : OTA C66. Global. Csak októberi biztonságit tartalmaz.
-
dl650
tag
Működik vezetéknévvel. Nálam is úgy van.
-
dl650
tag
Nálam a mostani 12 alatt jobb a telefon mint a 11 alatt. Lehet, hogy csak én vagyok így vele de én nem szerettem a 11-est! OnePlus 6T volt az előd és azon sem szerettem a 11-est. Amúgy pl. a 6T a régi már nem is emlékszem melyik androiddal volt a legjobb. Fantasztikusan jó üzemidőket produkált és minden jól működött.
-
dl650
tag
Én is csak megerősíteni tudom a többiek válaszát. Tavaly karácsony óta hiba nélkül használom. Én sem hallottam még hardveres hibáról. Egyszer volt a 12-es alatt kisebb szoftveres hibám, de azóta szépen működik. De szerintem az ilyen szoftveres hülyeség minden telón előfordul néha. Üzemidő nálam mostanában másfél néha két nap 4-5 óra képernyőidővel, ritkábban 6 óra körül. Most tartok 1 nap 15 óránál 4:45 Sot-nál és 21% on van még az aksi.
-
dl650
tag
Éppen most jött meg az OTA C65 globálra.
-
dl650
tag
Na, jelzett is a telóm!
C63 OTA globálra! Ez most tényleg gyors volt
-
dl650
tag
Az indiai után elég hamar szokott jönni a global is
-
dl650
tag
válasz
pepepapadk21 #2607 üzenetére
Elméletileg már kint van az OTA is. Ha bizonytalan vagy, akkor várd meg amíg jelzi a teló.
-
dl650
tag
Érdekes! Talán globalon vagy... Ha még nem laktad be teljesen csinálj egy teljes gyalut. Talán az megoldja. Én is globalon vagyok és 2125-öt ír. C62 szerintem még nincs Eu-n. Én is valamikor még C40 valahánynál tértem át Globálra és onnantól már gyári OTA jött. Teljesen elégedett vagyok vele. A gyári OTA előbb jelenik meg mint az Updaternél.
-
dl650
tag
Megjelent a C62 OTA globálra.
-
dl650
tag
válasz
unicumnext #2387 üzenetére
Már használom
-
dl650
tag
Most jött OTA. Global C61. 1.61Gb. Elméletileg a kamerára is jött frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 888-as csúcssebesség, 120 Hz-es képfrissítés és félórás töltés dobozolt adapterrel: az új OnePlus drága, de úgy is viselkedik.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest