- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
Sziasztok.
Tudom, hogy ez nem az a topik de hátha tudtok segíteni.(a készülék topikjábanis kérdeztem de még nem tudtak válaszolni). Adot egy 8pro készülék. Más betűtípust nem lehet valahogy beállítani a készüléken? Valami kicsit vastagabbra gondolok mint például a bold. -
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
Mennyire lehet komolyan venni? 100%-os app nincsen, ez is csak tájékoztató viszont a OnePlus elfogadja.
100%-os akksi nem létezik mivel technológiailag nem tudják megcsinálni. Ezért írják rá némelyik akksira a minimum elvárt kapacitást. pl 7 Pro akksija hivatalosan 4000mAh-s de rá van írva, hogy legalább 3880mAh!
7T Pro akksija pedig úgy 4085mAh, hogy a telefon vezérlése és az akksi elektronikája elmegy a biztonságos határig a feszültségben. Amúgy ugyan az az akksi.
2hetes a telefonod. Majd 2hónap múlva nézd meg az appot! Nekem 94%-ról indult az állapot. Most már 97%! Kell jó pár full töltés, hogy elérje a max kapacitást. Amúgy Warp töltéssel pontosabb lesz az app. -
klooo
tag
válasz
tibcsi0407 #1080 üzenetére
Nem vettem észre. Csak hát fura..
-
klooo
tag
Sziasztok! 2 hete érkezett meg a telefonom hivatalos forrásból. Akkor frissiben megnéztem OnePlus Diagnostic appal az akksi állapotát ami 94% volt. Mivel fent maradt a program az imént ránéztem ismét, és meglepetésre már csak 92%-ot ír. Mennyire lehet komolyan venni ezt az appot? Ez változhat még a későbbi töltések során? Bocsi ha hülyeséget kérdezek, csak kíváncsi vagyok rá, mert nem túl biztató a dolog 2 hét után.😀 Köszönöm!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
PartyShan #1077 üzenetére
Nem tudom, mert korábban nem ment AOSPA-n. Most visszaraktam OOS-t, még a root előtt beléptem, működött szépen.
Root-oltam, átneveztem a manger-t, beállítottam a hide-ban, de nem megy. Töröltem az adatait, akkor sem megy. Nem értem.. Lehet valamelyik Magisk modulom zavarja meg. De az az érdekes, hogy a CTS teszten átmegy a telefon. Google Pay is van.. -
PartyShan
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1076 üzenetére
Remélem egyszer kiderül, hogy miért, mert nagyon érdekel.
-
PartyShan
aktív tag
válasz
Victoryus94 #1072 üzenetére
Ezekre nem is gondoltam. Banki appok tökéletesen működnek nálam. Budapest Bank, OTP, Simple, Telekom app. Tvgo és netflix meg nem téma, mert nem telefonon nézek filmet. OTA frissítés sem nagy ügy. Mielőtt újraindított a frissítés lefutása után, előtte még az inaktív slotra kell telepíteni a magisk-ben a patchelt boot filet, ezt automatikusan elvégzi. Kb plusz 15 másodperc. Én csak a saját felhasználásom szempontjából tudom azt mondani, hogy nincs hátránya , nyilván ez másnál nem feltétlen így van.
-
Victoryus94
őstag
De lehet, pénzügyi appokkal első sorban, de akár egyéb szolgáltatásoknál (pl Netflix, TVGO) is gond lehet. Elvileg el lehet rejteni a root jogot appoknál, de én a fenti bonyodalmak (+OTA frissítésnél is van plusz teendő) nem vágtam bele. (Ja meg ugye BL nyitásnál resetelődik minden ha jól értettem)
-
Gabis
őstag
Root esetén nem lehet gond pl. banki appokkal? Még sosem csináltam, ezért bocsi ha marhaságot kérdeztem.
-
DefJamHUN
aktív tag
Van barmi hatulutoje a bl nyitasnak es a rootnak?
Regebben csinaltam, de az S8nal kimaradt egy par evre! Kezd erdekelni a magisk :D -
rizso
addikt
Én találkoztam egy buggal: néha hívás közben nem tudom kihangosítani, azt jelzi, hogy bt eszközön folytatom a hívást (az órámon), pedig a telefonon keresztül megy minden, és semmire nem enged átkapcsolni, folyton a bt eszközt mutatja (tévesen). Restart után jó.
-
tomp
félisten
OB4: olykor random szerűen Élénkre állítja a rendszer a kijelző kalibrálást. Ilyenkor ha manuálisan állítom élénkre majd vissza az általam használtra akkor visszaáll. De van amikor elég egy kijelző kikapcsolás, bekapcsolás. Viszont egyszer csak egy restart után tért magához.
-
Nagya21
addikt
HAli Mindenkinek!!
Ma megérkezett ez a fólia az Ebayről.
[Fólia]
Jó vastag......
Nedvesen kell rárakni, használati QR kódnál van videó hogyan kell, és valóban ha betartod a felrakási instrukciókat, meglepően jó.
Kicsit kisebb mint a gyári.
Jól siklik rajta az ujj.
Üdv Nagya -
G-Bali
senior tag
Tudja valami hogy miért vettek ki a kamerából a selfinél a mosolyra fotózást?
(OP5-be meg volt,néha jól jött) -
avengear
kezdő
Nektek is van fent a telón gyárilag egy dolby atmos demó videó? Én a fájlkezelőbe találtam rá, a videók között.
-
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407 #1052 üzenetére
Ez oké. De a Play-es app alapján megoldható lenne root nélkül is.
-
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407 #1037 üzenetére
Érdekes, hogy nem tudják megoldani GCam esetén, hogy menjen mind3 szenzor root nélkül. Play Áruházban megvásárolható Moment Pro Camera hozzáfér mindegyikhez csak túl erős a tömörítése.
-
Le Klein
tag
válasz
tibcsi0407 #1042 üzenetére
Root nélkül egyes funkciók nem mennek? Gcamet lehet telepítani root nélkül és xml is hozzáadni.
-
tibcsi0407
félisten
-
Victoryus94
őstag
Én ezt rendeltem, de még csak ma adták fel, szóval véleményt nem tudok mondani (de a hozzászólásokban szinte mindenki dicsiéri):
https://www.aliexpress.com/item/33023301589.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.188a4c4dsyxCnW -
Gabis
őstag
válasz
Victoryus94 #1039 üzenetére
Pl itt. Telegram
-
Victoryus94
őstag
válasz
rankesz #1034 üzenetére
Köszönöm.
V6-os XML-t hol találok?
Itt csak V3, V4, V5 van:
https://forum.xda-developers.com/oneplus-7t/oneplus-7t-7t-pro-cross-device-themes-apps--mods/google-camera-arnova8g2-urnyx05-builds-t4043633 -
Gabis
őstag
válasz
tibcsi0407 #1037 üzenetére
Ehhez ugye root kell?
-
G-Bali
senior tag
Lehet volt ilyen kérdés de fel tenném ezt a kettőt
Jó [ez] üveg a 7T Pro-ra?
S ha igen akkor mennyire a ajánlott ? -
rankesz
veterán
válasz
Victoryus94 #1031 üzenetére
Nekem az Urnyx 7.3 1.8 Pixel4 v. 6 xml-el, root vagyok szóval az aux lencsék is mennek, mostanában sok esetben használom a gcam-it is a gyári mellett
-
Gabis
őstag
válasz
A Telegram csoportot bújtam egy időben és próbálgattam a különböző xml-eket, de a gyári is korrekt már szerintem. A Gcam dng-jét pedig nem is tudtam használni... szóval.
-
Galahed
senior tag
válasz
Egyik sem. Ráadásul ahogy olvastam vhol, csak egy kamerát használ... A gyári nekem teljesen jó...
-
Victoryus94
őstag
Nektek melyik Gcam vált be?
Én egyet feldobtam rá (kb az első, amint a Google kihozott OP7T-re), de a HDR képeken annyi dinamika nem volt, mint a HDR nélküli gyári kamera appba. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Victoryus94 #1028 üzenetére
Köszi
Már csak az érdekelne, hogy mi a jó fenének bonyolítják a volte bekapcsolását ennyire
-
Galahed
senior tag
válasz
Victoryus94 #1028 üzenetére
Köszi
Igy már megy.
(teszteltem is)
-
Victoryus94
őstag
válasz
Galahed #1026 üzenetére
Sziasztok, én is ma szereztem egy OP 7Pro-t.
Miután letöltöttem a logkit.apk -t, a " *#800# " -as számot felhívva a Logkit menüpont, majd a Function Switch -en belül megjelenik a volte és a vowifi.
Itt kell engedélyezni, restartolni. Ezután nekem aktiválódott, és a sim beállítások között be-ki lehetett kapcsolni.Nemrég állítottam be, a hívást még nem tudtam azóta tesztelni, de fent az állapotsávban kijelzi hogy VOLTE1
-
Le Klein
tag
OP 7T Pro-nál 10.0.8 OOS-nél Telekom szolgáltató, VoLTE ha nem találom a menüben mit tehetek hogy aktiválni tudjam?
-
G-Bali
senior tag
-
avengear
kezdő
Jó kis easter egg:
- indítsd el a game space alkalmazást,
- kattints a beállítások ikonra a bal felső sarokba,
- menj be a Fnatic mode-ba,
- nyomj egy párszor a Fnatic logóra,
- írd be: alwaysfnatic.......
- kapsz 3 háttérképetA számológépeset gondolom mindenki ismeri már, azt nem írom le.
-
mizoli
addikt
válasz
rankesz #1005 üzenetére
Lehetséges, hogy félre értettelek. Azt néztem, hogy bármi megnyitott alkalmazásból a home képernyőre lépve, hogyan jelennek meg az oda kirakott ikonok. Azonnal. Nem látszik, hogy újrarajzolná őket. Egy widgetem van, az is azonnal ott van. Nem ezt kellene nézni?
Úgy értettem, hogy nálad először csak az üres háttérkép látszik, aztán jelennek meg az ikonok. Ez nyilván nagyon bosszantó. -
mizoli
addikt
válasz
rankesz #1002 üzenetére
Közben eszembe jutott, hogy nálam minden telefonon root hozzáférése van a Novának. Talán ez az oka, hogy nincs az általad írt hiba.
Root nélkül számomra nincs telefon.Van egy Xiaomi Mi3 telefonom is, nem egy mai darab, nem is sebesség bajnok. Természetesen nem MIUI van rajta, de ott sincs ez a lassú ikon megjelenés, ott is azonnali.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ebben a mobilban minden benne van, amit a OnePlus 2019-ben nyújtani tudott és akart. A szolgáltatáscsomag meggyőző, viszont az ár is felnőttes lett.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest