- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
renziNNN
tag
Sziasztok!
Eddig nem értem rá foglalkozni vele, de elég régi software verzión vagyok még: OP7TPro_O2_BETA_5 - 2021 májusi security update-el, így most elgondolkodtam, hogy frissítenék a legfrissebbre, mennyire lenne ez jó ötlet, üzemidő és megbízhatóság szempontjából?
Ha bevált a mostani, akkor lehet érdemes inkább nem piszkálnom, vagy lemaradtam valami fontos/hasznos updateről?
Előre is köszi -
renziNNN
tag
Próbálnám a VoLTE-t beállítani a doksi alapján, mindent úgy csináltam ahogy le van írva, viszont mikor átnyomom EngineerMode-ban a Full-port switch-et hogy engedélyezzem, aztán megnyitom a PDC-t, akkor nincs ott semmilyen device
[kép]
Lehet az USB csatlakozás módját kéne állítanom? File Transferen van.
Pls help -
renziNNN
tag
Sziasztok!
Ha minden igaz OP5ről váltok hamarosan, így az lenne a kérdésem, hogy a hivatalos Oneplus Switch az appokon belüli beállításaimat is át tudja klónozni valahogy vagy azokat nem? Mert, ha nem akkor lehet érdemesebb nulláról belaknom a telót. (Tudom az amúgyis, minden frissítés után ajánlott)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged