- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Léghűtés topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweepy
csendes tag
Alcatel one Touch 8008d Scribe HD pure white boldog tulaja lettem.
Megosztom veletek tapasztalatom.
Én egy ot 995s után léptem ide. Ha Stardivari lennék, zenélni tudnám a külömbséget.
Komolyra fordítva.
Ez a telefon egy ot 997d brutálisan feltuningolva. A 3d gyorsítás hagy kívánnivalót maga után, de egy ot 995 után olyan mintha egy trabi méretű kaszniból átülnél egy citroen xm-be. (Aki ismeri ezt a két autót, érti). A teló gyors. Minden mozdulatra azonnal reagál. Sok egyéni, de az alcateltől megszokott progival van tele. A menü pörgetése nagyon gyors. A szemem nem bírta követni.
Az oprendszer 4.2es. 2sim, 32gigás memkarival használom. Az igo csodásan fut 24 országgal.
Próbáltam need for speedet, akadás mentesen megy.
A kijelző elnézést az ellendrukkerektől, de tökéletes. Ott és úgy reagál ahogy akarom. A kézzel való írás jó, használható. Picit olyan pda fíling.
Az android 3 kezelője szoftveres, így jó pár milit lenyúl a képernyő aljából. A mágneses borító jó első pillanattól használom. Picit attól félek összekarcolja a hátulját. Majd meglátjuk. Hangszóró ugyanolyan mint az ot995é.
Most jöjjön az egyik legfontosabb!!!
Kamera: A készített képet az ot 995el a nokia e52vel és a SE Vivaz pro-val hasonlítom, mert ezekhez tudom. A képek kivállóak ezekhez viszonyítva, bár picit még mindig homályos. De ne feledjük, ez egy két mikrooptikával rendelkező telefon. Full hd lejátszás simán megy, gyorsan letöltöttem egy tesztfilmet.
Wifi kb 5 mp alatt talált. Gps kb. nekem szabad ég alatt 8-10 mp volt.
A teló most wifivel, hspa+-al 6órája üzemel, félről negyedre ment le.
A készülék általam beszerzett Magyarországi ára 88600ft 2 év gari. Szerintem megéri az árát.
Ha kérdésetek van írjatok!
Üdv. Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Léghűtés topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tomato firmware
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest