Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Azért érdekelne a véleményed az újabb képekről is. Szerintem annyira nem siralmas. Nekem kifejezetten tetszik a gyenge érzékelő miatti szemcsésség a képeken. Az 50 ezer forintos fuji nem győzött meg arról, hogy csilliószor jobb minőség hozható ki belőle. Persze nem mondom, hogy ez a legjobb...
-
Auratech
őstag
Van egy fujifilm hd 2000 bridge kamerám 15x zoommal. Egymás mellé teszem őket holnap, ha egy cseppet világosabb lesz. A fuji 50 ropi. Nem vagyok gépközelben. Amùgy D90 is volt a kezemben párszáz kép erejéig a héten. Tudom milyen egyrendes fotó. A feltett képek nem mutatják az általad is értékelhető változásokat. Csinálok galériát. Amúgy nem tettem tönkre. Csak rá van ragasztva ez-az.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi