Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Monitorkalibráló eszközök
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baleey
csendes tag
Ha már ezen a gépen gondolkozol a vízállósága miatt, akkor ott a 850 sw ami ütés és fagyálló is, vagy ha többet szánsz rá akkor a 1030 sw ami nagylátószögű és 10 méterig vízálló. Az első 35 a másik 70. Én most vettem egy 850est, első dolgom volt, hogy itthon benyomtam a tengeri akváriumba és 20 percig csak kattintgattam, utána leöblítettem csap alatt és azóta is gond nélkül megy. Nagyon szép éles képeket csinál, a képstabilizátor külön jó, van auto mód és akár te is beállíthatod a fehéregyensúlyt, az iso-t, stb.. Video az egyetlen necces dolog, hogy 640x480 ben 30fps csak 10 másodpercig vesz, de valahol olvastam, hogy nagy sebességű kártyával korlátlanul lehet, de ezt még nem tudtam kipróbálni, ha van valakinek M+ xd vagy high speed kártyája és bp-n lakik valahol akkor nagyon hálás lennék, ha kipróbálhatnám egyszer egy pár percig, hogy mit tud vele!
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon gyors, nem kell aggódni a kijövő objektív miatt. Ami még mecc az az akku, csak 740mAh.
Etől függetlenül ajánlom mindenkinek!
Akkor valakinek M+ kártyája???
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest